Goede service en klantvriendelijkheid
Ik werd heel snel en vriendelijk geholpen en er werd goed meegedacht door de medewerker bij de receptie. Keurig bedrijf
Goede hulp bij inruilen auto en aanschaf elektrische occasion. Mijn dank is groot daarvoor.l
Weer terug geweest voor jaarlijks onderhoud + APK. Weer helemaal tevreden!
Trekhaak op een nieuwe auto geplaatst. De beplanting is krom, scherpe open delen. Bloot liggend staal wat kan roesten. Kortom echt slechte kwaliteit voor een net nieuwe 65.000 dure auto!
Beste Jeroen, Zoals we telefonisch hadden afgesproken zou je afgelopen dinsdag of woensdag nog even langs rijden om te laten kijken naar wat er aan de hand is met de auto. Mocht dit niet goed zijn dan zullen wij dit uiteraard gaan oplossen maar als je niet langs komt dan kunnen we er ook niets aan verbeteren. Ik hoop dat je alsnog een afspraak maakt. Met vriendelijke groet, Team Vakgarage ATA Honselersdijk
Fijne ervaring met een trekhaak plaatsen. Goede communicatie en keurig op tijd weer klaar. Mijn auto loopt via lease anders zou dit zeker mijn vaste garage worden. AANRADER!!!!
Afspraak voor het plaatsen van een trekhaak. Alles netjes gemonteerd. Ben weer tevreden.
Afgelopen week is bij ATA Honselersdijk vanuit het "Trekhaakcentrum" een trekhaak op onze Mazda CX-5 volgens afspraak en naar wens geplaatst.
Accuraat en vriendelijk
Nadat mijn auto total-loss was verklaard heeft ATA Honselersdijk mij geholpen om z.s.m. weer een gelijkwaardige auto te vinden.
Staan altijd klaar om je te helpen en als het kan je probleem op te lossen
Een goede indruk bij binnenkomst , professioneel en vriendelijk te woord gestaan bij uitzoeken occasion. Zeer tevreden met de afhandeling , en het afleveren van de gekochte auto . Kortom een super goed gevoel over de ATA Autoservice !!!!!!
Goede service, Vriendelijk Staan ter aller tijden voor je klaar
Snel goed en vakkundig.
Zeer tevrede
Ik heb er al meerdere auto's gekocht en ze staan altijd voor je klaar. Of er alleen een lampje verwisseld moet worden of een grote reparatie!
good service, great cars
Onlangs een auto ingeruild en verkocht. Heel fijn en vakkundig geholpen
vriendelijke ontvangst, prima huurauto en een vlotte afwerking met de afgesproken prijs. echter...mijn witte nummerplaat was ff vergeten, kom binnekort maar ophalen. weer een ritje naar Honselersdijk. Was netter geweest als er werd gezegd....die sturen we wel naar je op...:-)
Trekhaak volgens afspraak keurig gemonteerd. Zelfs een probleem met de levering vanaf de fabriek werd netjes opgelost!
Volgens afspraak en op tijd Gewoon goed
snel en hulpvaardig
Geen lange wachttijden, specialist in trekhaken, weten precies wat ze moeten doen, gratis leenauto ter beschikking.
Trekhaak netjes gemonterd scheelde heel veel geld t.o.m. de dealer
Een tweede hands auto gekocht, werd uitstekend geholpen en mijn oude auto ingeruild. Goede service en betrouwbaar
Middel Broekweg 89
2675KJ Honselersdijk