Laden reviews...
37 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt een consistente waardering voor vriendelijke service en duidelijke communicatie. Trekhakeninstallaties en autoinruil verlopen vlot met heldere uitleg. De ervaring is over het algemeen professioneel en betrouwbaar, met goede bereikbaarheid. Klanten vertrouwen ATA Autoservice en bevelen de garage aan.
Ik ben een incidentele klant, woon nl. In Limburg maar werd uitstekend geholpen. Zie ook boven.
12 July 2026
Hans de Heus
Beek
Heel goed geholpen! De auto is top, heel blij mee :)
26 June 2026
Violette
Barendrecht
Tweedehands auto aangekocht en volgens afspraken geleverd en reparaties uitgevoerd. Zeer vriendelijke klant benadering.
22 June 2026
Dico
Nijkerk
Er zijn goedkopere garages maar bieden mi niet de kwaliteit die deze garage je geeft. Nog n heeel klein puntje van kritiek, laat de aangevraagde "leen"auto ook een leenauto zijn en reken geen 3tientjes pd voor n rugzak op wielen.. Zeker niet bij een rekening van bijna 2k.
18 June 2026
Ron
Den Haag
Als jarenlang klant bij de ATA zegt wel genoeg.
29 May 2026
Ronald de Brabander
Den Haag
Goede ervaring, Je wordt netjes geholpen en er wordt altijd gebeld voordat ze iets vervangen.
25 May 2026
Dennis
Honselersdijk
Ik kwam voor het plaatsen van een trekhaak en dit verliep prettig. In de ochtend gebracht, kon direct een leen auto krijgen en volgens afspraak eind van de dag weer klaar. Nadien goede uitleg gehad over het gebruik. Er beperkt ruimte voor manoeuvreren bij het parkeren en goed opletten bij het wegrijden, het is direct aan een drukke weg.
5 May 2026
Goede service en klantvriendelijkheid
24 April 2026
John Breevaart
Maassluis
Ik werd heel snel en vriendelijk geholpen en er werd goed meegedacht door de medewerker bij de receptie. Keurig bedrijf
22 April 2026
Monique
Naaldwijk
Goede hulp bij inruilen auto en aanschaf elektrische occasion. Mijn dank is groot daarvoor.l
20 April 2026
Geraline
Naaldwijk
Weer terug geweest voor jaarlijks onderhoud + APK. Weer helemaal tevreden!
18 April 2026
Famke
Lisse
Trekhaak op een nieuwe auto geplaatst. De beplanting is krom, scherpe open delen. Bloot liggend staal wat kan roesten. Kortom echt slechte kwaliteit voor een net nieuwe 65.000 dure auto!
Beveelt niet aan
17 April 2026
Jeroen
Beste Jeroen,
Zoals we telefonisch hadden afgesproken zou je afgelopen dinsdag of woensdag nog even langs rijden om te laten kijken naar wat er aan de hand is met de auto. Mocht dit niet goed zijn dan zullen wij dit uiteraard gaan oplossen maar als je niet langs komt dan kunnen we er ook niets aan verbeteren.
Ik hoop dat je alsnog een afspraak maakt.
Met vriendelijke groet,
Team Vakgarage ATA Honselersdijk
Fijne ervaring met een trekhaak plaatsen. Goede communicatie en keurig op tijd weer klaar. Mijn auto loopt via lease anders zou dit zeker mijn vaste garage worden. AANRADER!!!!
2 April 2026
Andre van Raam
'S-GRAVENHAGE
Afspraak voor het plaatsen van een trekhaak. Alles netjes gemonteerd. Ben weer tevreden.
28 March 2026
Marcel
Honselersdijk
Afgelopen week is bij ATA Honselersdijk vanuit het "Trekhaakcentrum" een trekhaak op onze Mazda CX-5 volgens afspraak en naar wens geplaatst.
27 March 2026
Kees
Wateringen
Accuraat en vriendelijk
7 March 2026
Rob
Den Haag
Nadat mijn auto total-loss was verklaard heeft ATA Honselersdijk mij geholpen om z.s.m. weer een gelijkwaardige auto te vinden.
2 March 2026
Inga B
Den Haag
Staan altijd klaar om je te helpen en als het kan je probleem op te lossen
5 February 2026
Henk
Den Haag
Een goede indruk bij binnenkomst , professioneel en vriendelijk te woord gestaan bij uitzoeken occasion. Zeer tevreden met de afhandeling , en het afleveren van de gekochte auto . Kortom een super goed gevoel over de ATA Autoservice !!!!!!
2 February 2026
Zeer tevrede
11 January 2026
Jan
Wateringen
Ik heb er al meerdere auto's gekocht en ze staan altijd voor je klaar. Of er alleen een lampje verwisseld moet worden of een grote reparatie!
5 January 2026
Kees