Vriendelijk, duidelijk over reparatie.
altijd uitleg na de reparatie. Echter de laatste reparatie is helaas nog niet verholpen.........
Deskundige vaststelling van het probleem, vooraf opgave reparatie kosten, de reparatie is vlot en deskundig uitgevoerd.
Geen reactie
Alles keurig geregeld.
Ze hebben mijn airco gemaakt, en zonder te veel kosten. Hier blijf ik gewoon terug komen, altijd vriendelijk, en je wordt netjes geholpen. Top bedrijf.
Alles loopt volgens afspraak. Reparaties worden van tevoren overlegd, kosten zijn duidelijk. Vriendelijk personeel.
Prima geholpen.
na telefonische afspraak prima geholpen
Goede service alles goed en snel klaar geen kosten achteraf super
Kwaliteit en service gericht
Prima geholpen
Netjes geholpen en prettig overleg over de reparatie. Extra controle van een rammeltje. Super service.
Goede en duidelijke afspraken te maken. vriendelijk en openhartige mensen. Dit allemaal voor een degelijke prijs.
Altijd goede service, we kunnen snel terecht en alle reparaties in overleg. Het personeel denkt met ons mee.
Kon dezelfde dag nog terecht voor een APK, TOP
Snel en goed geholpen voor een zeer prettige prijs.
Gewoon okee
Snelle en fijn service
altijd goede behandeling zowel in de garage als telefonisch, er wordt goed naar je geluisterd en deze garage zal je niet op kosten jagen.
Vriendelijke benadering en vakkundige reparatie.
Goede service!
Super snelle service Erg klantvriendelijk
Gedane zaken worden goed uitgevoerd, en je voelt je er gelijk Thuis! Top!!.
Clara's pad 22
4451 H Heinkenszand