goede ervaring was eerste keer maar blijf zeker klant
Jammer dat ik verplicht wordt om iets te vertellen . .
Gewoon een eerlijke garage met hard werkende mensen. Die je niet proberen te tillen
staat altijd klaar en goede en snelle kwaliteit
Goede contacten gehad. Juiste voorlichting, goede afspraken. Het geleverd, de auto is keurig afgeleverd en zelfs met een kleine verrassing voor `moeders` We hopen op een goed vervolg van een goede start. Persoonlijk contact met Leendert is voor ons wel prettig.
Goede communicatie over de werkzaamheden die gedaan moesten worden aan de auto.
Vakmanschap en betrokkenheid
Zoals altijd verleent Leendert extreem goede service. Hier weet je dat je niet benadeeld wordt. Zeer meedenkend, zeer vriendelijk, niks is teveel! Ik kom hier al jaren en met veel plezier!
ik ben goed geholpen, er is naar me geluisterd. En ik mocht een beetje dollen met de hond
Geen op of aanmerkingen, zie beoordelingen
Tussen de planning door kon mijn auto toch voor een onderhoudsbeurt komen.
Altijd snelle en vakkundige service. Deze keer had ik geen afspraak maar wel een acuut probleem waar ook meteen iets aan gedaan moest worden. Ik mocht niet meer rijden wegens het gevaar op een klapband. Dezelfde dag nog had ik mijn auto gerepareerd weer terug.
Prima service, goed geholpen.
Goed.
Prima garage
GA ZO DOOR
Supergoede service
Klantvriendelijk
Direct en snel geholpen
Een hele goede ervaring gehad met deze garage. No nonsens reparaties, goede adviezen en geen onnodig hoge kosten. Wij komen zeker weer terug , mocht dit nodig zijn.
goede service, vriendelijke mensen.
Snelle service, goed geholpen!
Hoewel het erg druk was is er toch tijd gevonden om het probleem met de auto op te lossen. Het probleem is zeer netjes verholpen ondanks de moeilijk bereikbare plaats.
Leendert en zijn team hebben zoals gebruikelijk weer prima werk afgeleverd, mijn Land Rover Defender kan er na het onderhoud weer een jaar tegen aan!
Vriendelijk, duidelijk over reparatie.
Clara's pad 22
4451 H Heinkenszand