Zeer positief
Een garage zonder drempel spreekt mij wel aan, mijn ervaringen met dit bedrijf zijn tot heden goed
De garage was al bekend en zijn altijd vriendelijk, ook al kom je alleen maar om tanken. Ik was nu gestrand en werd gelijk geholpen.
Onheilspellende geluiden tijdens het rijden uit angst voor eventuele verdere vervolg schade is na overleg de auto thuis gelijk opgehaald en in de garage nagekeken bleek een kleinigheid te zijn, de auto is hierna ook weer (dezelfde dag) netjes thuis gebracht, het was voor hun geen enkele moeite te veel om deze service te verlenen. Voor mij top service.
Thank you for fixing the company vehicle so quickly. I will recommend you to anyone!
Fijne garage altijd vriendelijk en behulpzaam
Persoonlijk en eerlijk advies. Direct geholpen.
Het werk wordt altijd netjes uitgevoerd en geweldige services
Prima onderhoud,
Correctheid en deskundigheid zijn onze jarenlange indrukken van deze Vakgarage.
Ik wordt goed geholpen . En de reparatie werd goed uitgevoerd .
uitstekend
Snelle en kundige service. Klantvriendelijk.
Ik kreeg duidelijk uitleg over wat moest gebeuren en werd niet verrast door achteraf extra werkzaamheden. Correcte en vriendelijke benadering van de klant. Dit is mijn eerste contact.
Zoals altijd weer dik tevreden!
Prima geholpen
Kundig, afspraken nakomen, heel goede service.
Zeer goed geholpen toenn we zelfs nog geen vaste klant waren bij Leendert Krijger. Sindsdien daar altijd gebleven naar volle tevredenheid. Goede service, klantvriendelijk. Altijd bereid te helpen en goede prijs / kwaliteit. Bespreekt altijd vooraf wat er moet gebeuren en neemt tussentijds contact op als er wat bij komt om dit te overleggen. In een woord ....... Topgarage.
snelle service
Snel en vakkundig geholpen, kleinschalige prettige sfeer.
Goede service en voorlichting. Levert goed werk voor normale prijs. Ik ben zeer tevreden over deze garage en beveel die aan.
Fijne garage, met goede kennis van zaken
Altijd vriendelijk, vakkundig en snelle service. Ook nooit te beroerd om dat beetje extra te doen. Vooraf duidelijk over prijzen en bij onverwachte zaken altijd even een belletje.
Nemen de tijd om uit te leggen altijd bereid om te helpen . Vertrouwd kortom het is prettig om daar de auto in in onderhoud te geven. Enig minpuntje aflevering auto kan wat netter.
goed en op tijd
Clara's pad 22