Altijd goed en vriendelijk geholpen.
volgens afspraak alles gedaan wat was afgesproken. ik ben dik tevreden.
Staan altijd voor je klaar, misschien niet meteen vanwege de drukte, maar dan zal er altijd meteen een afspraak op korte termijn worden ge maakt. Altijd even vriendelijk en behulpzaam!
goed en kundig
Met genoegen neem ik altijd contact met de vakgarage Leendert Krijger om mijn problemen op te lossen. Ik kom tegen vriendelijke en zeer behulpzame mensen. Ze vinden altijd een oplossing.
idem
Goede kwaliteit en service
Klantvriendelijk
Hoefde niet te wachten leenauto stond gereed
Zie hierboven.
Goede service en eerlijke voorlichting.
Je wordt vriendelijk te woord gestaan en staan gelijk voor je klaar
Ook goed
Goed en deskundig
Word altijd super goed geholpen en ook heel snel, niks op aan te merken!
Netjes geholpen en vriendelijk.
Na wat occasion gekeken te hebben op het web zagen we één van de geschikte van wat we wouden. Het was wel op een lange afstand van ons, maar dachten toch even de moeite nemen om het te bezichtigen. Het was meteen raak! Vakkundig, vriendelijk personeel, bereikbaarheid en eerlijkheid brachten ons over de streep om tot kopen over te gaan.
We waren op zoek naar een Honda en vlakbij huis stond het model wat we zochten. Na een proefrit en een goed voorstel tot koop overgegaan. De aflevering was prima en goed verzorgd.
Het zijn vriendelijke en vakkundige monteurs die met je mee denken en terugkoppelen.
Klantvriendelijk en erg behulpzaam geholpen. Voelde me, in tegenstelling wat ik elders had ervaren, gelijk als kopoer serieus genomen. Fijn bedrijf om zaken mee te doen.
Voor APK keuring en grote beurt geweest. Netjes geholpen en niet duur.
Nvt
Clara's pad 22