Altijd goede en snelle service. Voor een eerlijke prijs.
Snelle en duidelijke communicatie over werkzaamheden. Erg klantvriendelijk en professionele garage.
Prima service, er wordt gebeld over de bevindingen en overlegd wat er aan de auto moet gebeuren
Auto is vakkundig nagekeken en weer APK gekeurd. Autosleutel is voorzien van een nieuw drukknop gedeelte omdat het origineel versleten was. Klantenservice en deskundigheid weer een dikke 10!
Zoals altijd was ik goed geholpen. De problemen met de auto waren snel opgelost.
staan gelijk klaar als je stil komt te staan en ook vervangend vervoer is geen probleem
Altijd meedenken met de klant, zorgen voor een oplossing en vervangend vervoer. Goede uitleg en vriendelijk personeel
geeft vertrouwen
Verschillende storingen aan onze Renault gehad, hier wordt door het team over meegedacht en naar een passende oplossing gezocht.
Correct geholpen en uitleg van het probleem
Vriendelijk en vlot geholpen.
Als er onverwachts its moet gebeuren aan de auto, worden we eerst p de hoogte gebracht
Fijne omgang met klanten
Het is een prettige garage. Klantgericht en goedkoper en beter dan veel andere garages! Er wordt niet gesjoemeld.
IK ben vlug geholpen en mijn auto is goed gerepareerd
Vriendelijk en vakkundig geholpen.
De mate van flexibliteit die Leendert Krijger en zijn team uit de hoge hoed tovert is dermate exceptioneel dat een vergelijk met een slangenmens in het circus op zn plaats is. Elektrisch probleem, zonder afspraak naartoe gereden, leen’s auto mee, andere dag oppikken en aftikken. Wat een lichaam!! Monte Carlowaardig. Topact!!!
altijd zeer goede ervaringen mee
Fijne garage met een klantvriendelijke en persoonlijke benadering.
Super klantvriendelijk en fantastisch geholpen
goede vakmanschap,prettige sfeer
Aandacht, altijd bereid om te helpen, prima service
Clara's pad 22
4451 H Heinkenszand