Deskundig, denken met je mee. Nemen van te voren contact op bij vervanging van onderdelen.
We kunnen de kwaliteit van de technische behandeling van de auto natuurlijk niet controleren want we zijn geen deskundigen. Maar voor de rest, de afspraken, het tijdig op de hoogte stellen en de snelheid waarin een en ander plaats vond was prima!
Vriendelijk, efficiënt, duidelijk en ze nemen de tijd voor de klant en de auto
Prima garage.
GOEDE ERVARING SNEL EN DESKUNDIG GEHOLPEN
naar genoegen geregeld
Is vriendelijk personeel en helpen je zo snel als mogelijk.
Grote beurt perfect uitgevoerd.
Super ervaring gehad. Ben er geweest voor de APK en er werd meegedacht. Even een nieuw lampje erin en dan werd de auto goed gekeurd. Lang bezig geweest met het roetfilter. Goede service.
Goeie service en deskundigheid
Prima bedrijf.
Super goede service, ben al jaren klant.
Deskundig en vertrouwd
Onze auto is hun auto, zodra binnen is de auto in goede handen, die zorgen, vooruit kijken en meedenken
Zij maken tijd voor je.
Fijne betrouwbaarheid
Zie hierboven en het aantal gegeven sterren.
Zeer vakkundig en klantgericht!
Gewoon doen wat is afgesproken is geen regel voor elke garage. Bij hen is dat wel zo!
APK Keuring netjes uitgevoerd evenals de reparatie van wiellager.
Correct geholpen, afspraken na gekomen, oprecht vriendedelijk geholpen
Goede service en deskundigheid
Clara's pad 22