Keurig netjes, snel en zeer vriendelijk dames aan de receptie
Een bedrijf dat aan zijn klanten denkt en meedenkt. Wij hadden winterbanden besteld die in een paar uur schrikbarend duurder waren geworden bij de leverancier. Ondanks dat prijsverschil hielden ze voor ons de oude prijs aan. Dat noem ik nou klantvriendelijkheid. Ontzettend aardig personeel en nee niet alleen om deze winterbandenprijs. Altijd aardig en behulpzaam.
Altijd prettige communicatie, vakwerk en goede service.
Helaas stond ik met een lege accu, vakgarage gebeld en ze waren binnen een half uur ter plaatse.
Uistekende service en staan altijd voor je klaar
Een dikke pluim voor het ophalen en weer thuisbrengen van mijn auto omdat ik dat zelf even niet kon. Zo fijn dat er nog bedrijven zijn die met je meedenken. ..
De Béste Wensen voor 2026? Dat is de Vakgarage.
Op alle onderdelen een uitblinker deze vakgarage , keurig en schone zaak. Uiterst vriendelijk en correct personeel. Top
Sinds 2 jaar klant bij Vakgarage Stellendam na wat mindere ervaringen bij een ander garagebedrijf. Wat een verheerlijking is dit bedrijf, de vriendelijkheid en service zijn als vanouds. Hier denkt men echt met je mee en voel je je als klant nog koning. Aangezien ik bij een dealer vandaan kwam vind ik de prijzen erg billijk.
Deskundig en klantvriendelijk
Geen problemen, alleen wat lage bezetting door de kerstvakantie. En dan ook nog op de 24ste. Best begrijpelijk.
Snelle en duidelijke communicatie. Zoals je als klant mag verwachten .
Netheid, service en vakmanschap zijn hier de sleutelwoorden. We voelen ons hier al 9 jaar welkom en zeer goed behandeld en dat geld ook voor onze auto en camper. Ga zo door team Vakgarage Stellendam
Heel goed
Altijd een vriendelijke ontvangst, op de afgesproken tijd staat men klaar, deskundig personeel en nuttige informatie.
- kundig - netjes en vriendelijk - snel wanneer noodzakelijk - met vertrouwen in de vaste klant - en ook fijn: gewoon gezellig
Heel goed geholpen, fijn contact en super goede service.
Een betrouwbaar bedrijf waar ik mijn auto met een gerust hart achterlaat. Goeie ,fijne,communicatie.
Geweldig bedrijf staan altijd voor je klaar
Een hele fijne Vakgarage waarbij je super geholpen wordt
Altijd goed geholpen.
Je wordt heel serieus behandeld op een persoonlijke manier. Afspraken worden goed nagekomen.
Dimlicht werkte niet bleek einde vrijdagmiddag, kon gelijk de volgende ochtend dit laten vervangen, hartelijk dank, anders geen vervoer in het weekend gehad 's avonds.
Prima ervaringen van onderhoud en kopen van auto’s.
Pampus 31
3251ND Stellendam