Laden reviews...
107 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews geven een consequent positief beeld van Vakgarage Stellendam. Klanten noemen vriendelijk personeel, snelle service en duidelijke uitleg van het uitgevoerde werk. Er lijkt veel vertrouwen en klantgerichtheid te zijn. Het bedrijf blijft een betrouwbare en vakkundige keuze.
Netjes geholpen bij het kopen en verkopen van de auto's.Nette verkoper met goede uitleg.
12 September 2026
Leo van der Kroon
Stellendam
Zeer professioneel bedrijf! Zeker een aanrader!
10 September 2026
M.
Seen
De ervaring was met een goed gevoel Weet u dat de Bunt groep heel veel doet om bedrijven nog beter hun diensten aan te bieden klantgericht en een sterkere organisatie op te zetten Dit is misschien een goede tip
N.v.t.
10 September 2026
D Van Dijke
St. Philipsland
Vriendelijk te woord gestaan bij de receptie. Duidelijke prijsopgave na diagnose en snel gerepareerd
9 September 2026
Martin
Brielle
Mijn inziens een zeer betrouwbaar bedrijf met een goede uitleg bij het kopen en verkopen van mijn auto, ze nemen echt de tijd voor je en als er wat is kun je bij ze terecht, een auto gekocht met BOVAG garantie voor een jaar, hopelijk niet nodig te hebben maar dat zal de toekomst uitwijzen.
7 September 2026
Ed
Hoogvliet
Heel goed in voorlichting en hulp bij het uitzoeken van een andere auto. echt top.
5 September 2026
Henk
STELLENDAM
Deze garage denkt graag met je mee. Dat wordt op prijs gesteld.
Molenmakerij Grinwis
Stellendam
Fijn dat ze mee dachten ivm bezoek ziekenhuis
Cees
Stellendam
Vriendelijk, goede uitleg , niks is ze te veel. Leuke afhandeling , kom er graag terug .
Jannette
Stellendam
Sleutels in de bus en de volgende dag zouden de mannen van vakgarage Stellendam aan m'n auto beginnen. Deze moest voor de APK. Van te voren had ik gebeld en heb ik om een prijsopvraag gedaan omdat m'n fuseekogel waarschijnlijk vervangen moest worden. De receptioniste wist het antwoord niet, maar zou het navragen. Al snel werd ik gebeld met de prijsindicatie..Toek heb ik gelijk een afspraak gemaakt. 's Morgens werd ik gebeld en werden de APK punten genoemd. Altijd fijn om te weten! Enige (mss dom van me) punt van evt kritiek is dat ik niet wist dat de kosten exclusief btw waren. De monteur wist niet of ik de auto die dag al terug zou krijgen, want er waren maar 3 monteurs aanwezig. Toen ik rond 15.30 uur belde om te vragen of ze het gingen redden antwoorde de< vriendelijke receptionste dat ik m'n auto om 16.45 uur mocht halen. Top service! En m'n auto rijdt weer als vanouds en kan er hopelijk weer een jaar tegen!
23 August 2026
M
S
Goede service als in transparant zijn en duidelijke uitleg over wat er met de auto aan de hand is bij apk en onderhoudsbeurt.
19 August 2026
Jolanda
Goedereede
Klant vriendelijk erg aardig iedereen goede informatie tijdens het onderhoud
18 August 2026
A.L de Koning
Hellevoetsluis
Verkoper reageer snel en netjes,voor het leveren van een auto.
12 August 2026
L.van der Kroon
Stellendam
Voor een snelle service hebben ze de reparatie van mijn auto er tussendoor gepland, waardoor ik snel weer geholpen was.
30 July 2026
Pieter
Goedereede
Tweedehands wagen aangeschaft waarmee we binnen 3 dagen mee op vakantie wilde! Werd gewoon geregeld. Daarbij behandeld alsof ik een nieuwe had aangeschaft. Zeer vriendelijk en meedenkend personeel. Zeer content!
28 July 2026
Marc
Uden
Goeie service, aandacht en overzicht
22 July 2026
Bart
Stellendam
Goede Service is het halve werk.
Beveelt niet aan
16 July 2026
Adrie
Stellendam
Wat een fijne garage. Wij hebben een Bearlock systeem laten installeren. Al bij maken van de afspraak voelde je de rust aan de telefoon. Iedereen neemt tijd voor je, niemand is gehaast of raffelt zijn werk af. Top! Wij komen zeker nog een keer terug
16 July 2026
Ronald
Westmaas
Doen wat gevraagd wordt. Noodzakelijke reparatie meteen gerealiseerd.
15 July 2026
Rob
Stellendam
APK en kleine beurt gehad, volgens afspraak en prima geregeld allemaal. Wij komen sinds wij op Goeree wonen al een jaar bij dit bedrijf en zullen dat blijven doen! Alles altijd prima geregeld, vlotte service etcetera. Hartelijkd ank hiervoor.
13 July 2026
Arnold
Goedereede
Hier wordt je altijd goed geholpen. Iedereen is super vriendelijk. Er wordt goed meegedacht!! Hier is de klant echt koning!
10 July 2026
Heleen
Hellevoetsluis
Een goede garage die meedenkt
6 July 2026
Stefan Woudenberg
Spijkenisse
Heel vriendelijk personeel
2 July 2026
Patrick
SOMMELSDIJK
Twingo kan er weer tegen na de grote onderhoudsbeurt bij Vakgarage Stellendam. Zo als altijd weer uitstekend geregeld en vriendelijk personeel! Ik ben heel tevreden!
27 June 2026
Marjolein
Goedereede
Had lekke band werd gelijk geholpen door vriendelijk en uiterst bekwame mensen
27 June 2026
Pieter