Ik ben heel enthousiast over Bram Polderman. We zijn heel leuk en goed geholpen en de auto stond eerder klaar dan was afgesproken.
Al 40 jaar een tevreden klant
Afspraak makkelijk te maken zowel online als in de garage. Alles volgens afspaak gedaan en vlot. Kom hier zeker weer terug.
Heel goed en vriendelijk geholpen. Er wordt ook goed meegedacht om eengoede afspraak te kunnen maken. Top.
Klant vriendelijk en komen afspraken na.
Ging voor een andere auto kijken en werd zeer prettig door de verkoper geïnformeerd. Nam de tijd om mij goed te woord te staan. Ook de mogelijkheden voor inruilen of korting naar wens uit gelegd. Met andere woorden als ik in de toekomst iemand deze auto dealer zou aan mogen rade zou ik het zeker doen.
Weer snelle en fijne service!
Prettig, op tijd en snel geholpen bij Garage Polderman. Zoals ik al sinds jaar en dag van ze gewend ben!
Top garage met zeer vakkundig personeel, vriendelijk en zeer hulpvaardig!!!! Al meer dan 30 jaar een tevreden klant, dus dat zegt wel wat.
Aanrader, zondermeer!
Snel en goed
Goed geholpen
Probleemloos afspraak maken, fair prijs voor het onderhoud, auto wordt ook nog gewassen en gezogen, kortom betrokken en professioneel.
Kwam voor kapot achterlicht en deze werd direct opgelost, lampje vervangen
Vaklui repareren mij auto
Fijne service
ondanks dat ik vrij laat was om een afspraak te maken voor een apk en vroeg of het mogelijk met een beurt. alles was vol. meer toch gelukt dat vind ik geweldig
Prettig Contact gehad Firma Polderman. Scherpe prijs betaald voor de Skoda Octavia en een goede inruilprijs gekregen. Bij trekhaak die ik er op heb laten zetten, zat de elektrische kabel niet helemaal naar mijn zin, op mijn verzoek hebben ze deze later aangepast. Goede Service! Alleen niet alle gegevens van de auto op de side klopten, op de side stond niet vermeld dat het om een importauto ging. Voor de rest erg tevreden met de gang van zaken en met mijn wagen.
ook voor een klein mankement (bv.lampje)mag je even binnen lopen wij zijn al 22jaar klant en de auto's bij polderman gekocht,en het onderhoud altijd op afspraak prima
N.A.V een motorstoring kon ik ondanks de drukte toch snel terecht. Probleem was snel opgelost met een duidelijke uitleg erbij hoe dit te verhelpen en in de toekomst te voorkomen is..!
Jammer dat het altijd geld kost, anders kwam ik er vaker ;-)
Een update van de software n.a.v. een brief van Mitsubishi.
Mijn auto bleek n complex probleem te hebben waarbij de oplossing, uiteindelijk, door het team vd werkplaats gevonden is! Dankzij hun vasthoudendheid kan ik nu weer met vertrouwen de weg op: chapeau mensen!!
Ik kom met het verzoek of iemand kan kijken want in het dashboard wordt aangegeven dat er iets is met de rechtervoorband wat moet worden gecontroleerd. Meteen werd geregeld dat ik even de werkplaats in kon rijden en ernaar gekeken wordt. Bleek er iets in de band te zitten, dat wordt eruit gehaald en een prop erin. GEWELDIG!!! Hierdoor kon ik donderdag veilig 330 km. rijden! Nogmaals hartelijk bedankt.