Lekke band werd om 17.30 nog gerepareerd. Top
Leuk geholpen.
Hartelijk dank voor de mooie review en veel plezier met uw nieuwe auto!
Een acuut probleem snel en netjes opgelost. Geweldig!
Fijn dat u tevreden bent over de uitgevoerde werkzaamheden en hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Goede service, vriendelijk en deskundig personeel
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Kom al jaren hier Altijd goede service Auto word goed onderhouden
Bedankt voor de mooie review en fijn dat u tevreden bent over onze service!
direct geholpen toen ik een klein probleem had met mijn verlichting
Goed en vlot geholpen.
Zie boven
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en fijn dat u tevreden bent over ons werk!
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Jaarlijkse en APK keuring altijd volgens afspraak. Netjes vriendelijk op tijd. Zorgeloos voor mij.
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Aan garage Polderman aangegeven dat ik door persoonlijke omstandigheden niet op de afgesproken datum kon komen om een onderdeel van mijn auto te vervangen. Henkjan zag een mogelijkheid om meteen mijn auto te repareren. Dus ik was daar erg mee geholpen. De slogan: Aandacht voor Mens & Mobiliteit wordt door het hele team van garage Polderman dan ook dubbel en dwars waargemaakt. Ik kan garage Polderman dan ook van harte aanbevelen.
Fijn om te horen dat u helemaal tevreden was na het bezoek aan ons bedrijf!
Directe hulp bij een lekke band. Prima service!
Stabilisatiestangen moesten vervangen worden Zaterdag geconstateerd. Maandag verholpen, ondanks drukte garage. Zeer tevreden!!!!
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Prettig ontvangst door de receptie. Mijn auto kreeg keurig op tijd de bandenwissel. Prima wachtruimte en de auto was snel klaar . Kom hier al 17 jaar vanwege de klantvriendelijkheid en goede service. Een echte aanrader.
Ik heb net een gebruikte auto gekocht, zaterdag 13 mei.
Bedankt dat u de moeite heeft genomen ons te beoordelen! We wensen u goede en veilige kilometers in uw nieuwe auto!
Tijdens een rit schoot de turboslang van mijn Mitsubishi los. Op de bonnefooi langsgereden bij Polderman en ik werd direct geholpen. De auto op de brug gezet, slang vastgemaakt en ik kon, na een leuk gesprek weer verder. Top service, hier kom ik zeker terug.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en fijn dat u tevreden bent over onze service!
Auto al jaren in goede handen bij deze vakgarage! Omdat ze zo goed zijn komt ie maar één keer per jaar voor onderhoud!
Fijn om te horen dat u weer helemaal tevreden was na het bezoek aan ons bedrijf! En hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling!
Bedankt voor de mooie review!
Goede contacten omtrent extra kosten en fijn dat de auto gewassen en uitgezogen was.
Fijn dat u tevreden bent over onze service en hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Nvt.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Een plastic stripje van een halve meter zwart op de achter bumper geplakt 44.00 euro. Ik koop een rol plastic van 5 meter voor de prijs van 3.95
Dank dat u de moeite neemt om ons te beoordelen. De accessoire voor de achterbumper van uw Mitsubishi Space Star is op maat gemaakt zodat hij perfect past. We konden u, ondanks dat er geen afspraak was toch dezelfde dag helpen, waar u blij mee was. Dat u deze accessoire liever goedkoper had begrijpen we, maar we hopen dat de snelle service u ook iets waard is.
De klantvriendelijkheid en de service vallen me iedere keer weer op. Afspraken worden nagekomen en de werkzaamheden, in dit geval schadeherstel, zijn vakkundig uitgevoerd.
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Zij kunnen het best de conditie van mijn auto bepalen en verbeteren. Word altijd zeer vriendelijk geholpen en kan ook met kleine simpele vragen bij Polderman terecht!
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Wij worden altijd hartelijk begroet en goed geholpen. Maar dat blijkt ook wel want wij komen er al 40 jaar. Dat zegt toch al genoeg. Koffie staat altijd klaar
Fijn dat u weer helemaal tevreden was na het bezoek aan ons bedrijf! Natuurlijk zijn we heel erg blij met deze mooie beoordeling!