Al 30 jaar klant zegt genoeg
Fijn om te horen dat u weer helemaal tevreden was na het bezoek aan ons bedrijf!
Fijn bedrijf, met vriendelijk mensen. Zij zorgen dat mijn auto keurig word onderhouden en ik ben daar zeer tevreden over.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en fijn dat u tevreden bent over de uitgevoerde werkzaamheden!
Vriendelijkheid .
Bedankt voor de mooie review!
Snel geholpen
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Altijd vriendelijk en ze staan meteen klaar om je te helpen.
Fijn dat u tevreden bent over onze service en hartelijk dank voor uw beoordeling!
Vriendelijk geholpen
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Super vriendelijk en vakkundig geholpen
Fijn dat u tevreden bent over de uitgevoerde werkzaamheden en hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Duidelijke uitleg wat er aan de auto gedaan moet worden en wat de kosten zijn.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Een vervelende elektrische storing aan onze auto zou nu verholpen moeten zijn. Het is nu even afwachten of dat werkelijk zo is. Er is nu nog één ding wat nog steeds niet werkt, maar verder lijkt het grootste probleem te zijn opgelost.
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Maar als mn ASX dan toch de jaarlijkse beurt moet hebben, dan maar hier. Vriendelijke mensen bij de receptie die weten waar ze over praten. En de auto nog door de wasstraat en van binnen ook schoongemaakt. Ik kom hier dus graag en denk dan ook regelmatig nog terug aan wijlen Bram, die toch wat moois heeft achtergelaten.
Fijn dat u tevreden bent over de uitgevoerde werkzaamheden en hartelijk dank dat u ons zo'n mooie beoordeling geeft!
Prima !
Hartelijk dank voor de mooie review!
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en fijn dat u tevreden bent over ons werk!
Goede klandizie en vriendelijk.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Super blij met mijn auto,, Super vriendelijk personeel iedereen is welkom voor koffie Een gezellig sociaal gebeuren ,belangerijk zeker voor alle klanten die daar komen! Ook al is het druk,ze nemen alle tijd en iedereen heeft geduld zowel personeel als de klant . Al met al een top garage !
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en fijn dat u tevreden bent over onze service! Veel goede en veilige kilometers in uw nieuwe auto!
Zoals boven geschreven staat!
Fijn dat u tevreden bent over onze service en hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
vriendelijk ontvangen met een kopje koffie zijn eerlijk en kreeg een prima inruil prijs voor mijn oude auto ge zeker over een paar jaar weer terug als ze een auto van mijn keuze hebben zeker een bedrijf om aan te raden
Bedankt voor de mooie review!
Zonder afspraak langs gegaan, werd gelijk geholpen en het probleem opgelost
Fijn om te horen dat u tevreden was na het bezoek aan ons bedrijf! En hartelijk dank voor de mooie cijfers!
Weer prima
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling!
Wordt altijd goed gehikoen. Prujzen/kosten worden altijd vooraf aangefeceb. Daarbij mocht er tijdens keuring of onderhoud extra dingen gezien worden wat vervangen moet wirden, dan bellen ze altijd netjes op om dat eerst door te geven en om er toestemming voor te krijgen. Kortom altijd met plezier mijn auto hier in onderhoud.
Hartelijk dank voor de mooie review!
Voor apk naar de garage, ik werd snel geholpen. En kreeg duidelijk uitleg over de noodzakelijke reparatie.
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Service en kennis is prima en denken mee met de klant
Bedankt voor de mooie review en goed om te horen dat u tevreden bent over onze service!
Snel opgelost.
Super geholpen!!
Hartelijk dank voor de mooie review!
Zeer goede service, nemen de tijd en zeer vakkundig.
Fijn dat u ons wilde beoordelen met deze mooie cijfers! Daar zijn we blij mee!