Bij garage Polderman merk je dat ze eerlijkheid, deskundigheid en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan. Bij binnenkomst wordt je altijd vriendelijk begroet en te woord gestaan. Advies gegeven wat er in de toekomst mogelijk vervangen moet worden. Kortom garage Polderman kan ik dan ook van harte aanbevelen. Ik kom er al meer dan 35 jaar dus dat zegt genoeg.
Fijn dat u weer tevreden was na uw bezoek aan ons bedrijf!
Ik reed langs met een vraag deze werd netjes beantwoord!
Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Ik ben ontzettend goed geholpen door Guido en de rest van het team Polderman. Eerlijk advies, duidelijke afspraken en de auto was snel klaar om opgehaald te worden. Een echte aanrader dus!
Hartelijk dank voor uw beoordeling en fijn dat u tevreden bent over onze service!
Fijn geholpen. Goede deal.
Hartelijk dank voor uw beoordeling en heel veel plezier met uw nieuwe auto!
Zeer goede service
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en fijn dat u tevreden bent over onze service!
Denken goed mee met klant.
Hartelijk dank voor de mooie review!
heel goed
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Hoi, Fijne personeel ,goed geholpen en duidelijk uitleg. Met succesvol een fijne auto gekocht. M.v.g Anja
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en veel plezier met uw nieuwe auto toegewenst!
Apk en onderhoud volgens km stand uitgevoerd, nog een paar extra dingen gecheckt omdat we dat vroegen, prima te woord gestaan en uitleg gegeven wat er aan de hand was. Auto nog van binnen gestofzuigd en ramen gewassen, super verrassing! Altijd fijn hier, mensen bedankt!
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en fijn dat u tevreden bent over de uitgevoerde werkzaamheden!
Zeer snelle actie bij mankementen
Koplamp verwisselen. Heel jammer dat je daarvan geen melding op het dysplay krijgt en dat alleen (met respect!) de dealer hem kan vervangen hetgeen wel binnen een halfuurtje direct zonder afspraak geregeld wordt. NB de stoelen in de wachtruimte voldoen voor mij niet. Volgens mij zijn ze 'doorgezeten' dan wel sowieso oncomfortabel, zeker aan een leestafel.
Hartelijk dank voor uw beoordeling en fijn dat u ons wijst op de aandachtspunten. Dat houdt ons scherp.
Mijn koplamp was kapot en belde voor een afspraak. De eerste vraag was of ik die dag nog in het donker moest rijden, want dan kon ik nog dezelfde dag komen! Dat was niet het geval, maar super dat dat zou kunnen! Ik kon de volgende dag al terecht, kreeg een lekker kopje koffie en de auto was binnen een half uur klaar. Super service!
Hartelijk dank voor uw review!
zeer profesioneel bedrijf normale prijzen en zeer laagdrempelig bij binnenkomst door iedereen gegroet
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Alles was weer fantastisch geregeld!
Het is prettig om bij een garage dezelfde mensen te spreken die je al eerder hebben geholpen, er ontstaat toch een band door deze herkenning. Ook al kom ik onverwacht met een vraag is er tijd om deze beantwoord of onderzocht te krijgen.
de klant staat hier op de eerste plaats.
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Enorm goed geholpen bij de aanschaf van mijn nieuwe auto en inruil van mijn oude auto. Duidelijke communicatie en vriendelijke service. Zelfs nog verast met een gepersonaliseerde taart! Bedankt Karel & team Polderman.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en heel veel plezier met uw nieuwe auto!
Uitstekend!!
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
alles volgens verwachting uitgevoerd in deze servicebeurt
Bedankt voor de mooie beoordeling en fijn dat u tevreden bent over de uitgevoerde werkzaamheden!
Servicebeurt gehad, goed geholpen met vakkundig advies
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Prettige garage. Denken mee met de klant! In 1 woord: TOP!
Fijne service
Prettig contact, goed behandeld
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en heel veel plezier met uw nieuwe auto toegewenst!
Betrouwbaar
Bedankt voor uw beoordeling!