Super vriendelijke mensen. Onwijs goed geholpen. Wordt echt met je meegedacht. In 1 woord TOP
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze service. We doen altijd ons best om met u mee te denken en u zo goed mogelijk te helpen. Uw complimenten over de vriendelijkheid van onze medewerkers stellen we zeer op prijs. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
Vriendelijke medewerkers. Veel kennis in huis. Prijs kwaliteit verhouding. Bijna geen wachtijd, wel weer bij de wasstraat. en er altijd koffie.
Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze service en dat u onze medewerkers als vriendelijk en deskundig heeft ervaren. We streven altijd naar een goede prijs-kwaliteitverhouding en snelle service, en het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. Wat betreft de wasstraat, we doen ons best om de wachttijden zo kort mogelijk te houden, maar soms kan het toch even duren. En natuurlijk, de koffie staat altijd voor u klaar! :) We hopen u snel weer te mogen verwelkomen!
Personeel zeer vriendelijk en tegemoetkomend, prijs heel redelijk.
Hartelijk dank voor uw fijne review! Wat leuk om te horen dat u onze vriendelijkheid, service én de extra aandacht voor uw auto waardeert. We doen ons best om elke klant zo goed mogelijk te helpen, en het is mooi dat dat opvalt. Graag tot een volgende keer!
Goede ervaringen
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat u goede ervaringen met ons heeft en onze klantvriendelijkheid waardeert. We staan graag weer voor u klaar!
Binnen 1 dag het probleem aan de auto verholpen, grote klasse, ze hebben even tijd vrijgemaakt om het probleem te verhelpen.
Bedankt voor uw mooie review! Goed om te horen dat we het probleem snel voor u hebben kunnen oplossen. We doen ons best om flexibel te zijn en onze klanten zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Fijn dat u dat heeft gewaardeerd!
Heel fijn geholpen ‘goede uitleg en een aardige jongen.die mijn de outo heeft verkocht.
Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat u prettig geholpen bent en tevreden bent over de uitleg en het contact. We wensen u veel rijplezier met uw auto en staan altijd voor u klaar als u vragen heeft of ergens mee geholpen wilt worden!
Bij binnenkomst word je altijd vriendelijk begroet en te woord gestaan en het maakt niet uit waar je voor komt, ze maken tijd vrij om je te helpen. Kortom, garage Polderman kan ik dan ook van harte aanbevelen. Het is niet voor niets dat ik dan ook vele jaren een tevreden klant ben.
Hartelijk dank voor uw trouwe bezoek en deze prachtige woorden! We waarderen het enorm dat u al vele jaren klant bij ons bent. Het is fijn om te horen dat u onze service, betrouwbaarheid en vriendelijkheid zo waardeert. We blijven ons inzetten om die kwaliteit te blijven leveren. Tot ziens!
We werden meteen geholpen, prima uitleg, na een uurtje gebeld, dat de band verwisseld was.
Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u snel en goed geholpen bent en dat alles naar tevredenheid is verlopen. We staan altijd klaar om u weer van dienst te zijn!
Snelle eerlijke service. Duidelijk inzicht in kosten ( vooraf doorgegeven).
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat u de snelle en eerlijke service waardeerde en dat het inzicht in de kosten duidelijk was. We streven er altijd naar om alles transparant en efficiënt te laten verlopen. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
Soepel met afspraken, goede service en kosten in de hand houdend en niet te vergeten : een goede garage dichtbij is beter dan een verre garage met veel beloftes.
Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat alles weer naar wens is verlopen en dat u de service zoals u gewend bent hebt ervaren. We doen ons best om afspraken soepel te laten verlopen, de kosten in de hand te houden en altijd dichtbij te zijn wanneer u ons nodig heeft. We waarderen uw loyaliteit en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen!
Zeer tevreden ben ik met garage Polderman. Speciaal wil ik de monteur bedanken die mijn buitenspiegel zo perfect gerepareerd heeft! Alle lof voor hem! Nog hartelijk dank!
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent met onze service. We zullen de monteur zeker in het zonnetje zetten voor zijn uitstekende werk aan uw buitenspiegel. Uw waardering betekent veel voor ons. Nogmaals bedankt en we hopen u in de toekomst weer te mogen helpen!
Kwam voor een grote onderhoudsbeurt. Vlgs afspraak thuis gebracht en aan het eind van de dag weer opgehaald. Auto tevens gewassen en van binnen weer gestofzuigd. Goede service van Polderman
Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u snel en adequaat geholpen bent en dat alles volgens afspraak is verlopen. We doen ons best om een uitstekende service te bieden, inclusief het wassen en stofzuigen van de auto. We waarderen uw feedback en hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn!
Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat alles goed was. We hopen u snel weer te mogen helpen!
Als er wat is aan me auto,snel en goed geholpen..
Hartelijk dank voor uw geweldige review! Fijn om te horen dat we u snel en goed hebben kunnen helpen met uw auto. We doen ons best om altijd klaar te staan wanneer u ons nodig heeft. Graag tot een volgende keer!
Ze doen altijd hun best om de dingen zorgvuldig te doen. En ik ben ook altijd blij met de gastvrijheid: er is altijd koffie, thee of chocolademelk - met een koekje - als je moet/kunt wachten tot de auto weer klaar is.
Hartelijk dank voor uw lovende woorden! We zijn blij te horen dat u onze vakkundigheid en vriendelijkheid waardeert. We doen altijd ons best om alles zorgvuldig te doen en het is fijn om te weten dat u ook de gastvrijheid en het comfort tijdens het wachten op prijs stelt. Koffie, thee of chocolademelk met een koekje hoort er wat ons betreft gewoon bij! We hopen u snel weer te mogen verwelkomen.
APK
Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Fijn om te horen dat u onze benadering als hartelijk en persoonlijk heeft ervaren. Daar doen we het voor. Graag tot een volgende keer!
Goed en kundig
Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat alles zeer goed en volgens afspraak is verlopen. Graag tot een volgende keer!
Goed na een grondig onderhoud is het fijn dat je je auto schoon terug krijgt.
Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat het grondige onderhoud naar tevredenheid is uitgevoerd en dat u het waardeerde om uw auto schoon terug te krijgen. We vinden het belangrijk dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Graag tot een volgende keer!
Persoonlijk contact en altijd prettig geholpen.
Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat u het persoonlijke contact en onze service als prettig heeft ervaren. We doen ons best om iedereen zo vriendelijk mogelijk te helpen, en het is fijn om te merken dat dat gewaardeerd wordt. Graag tot een volgende keer!
Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Wat fijn om te horen dat u een gezellige en goede ervaring heeft gehad. We hopen u graag nog eens te mogen verwelkomen!
Alles prima maar de kwaliteit van de koffie is minder , Misschien moet het apparaat schoongemaakt worden
Hartelijk dank voor uw review en fijn om te horen dat verder alles volgens afspraak is verlopen. Jammer dat de koffie niet helemaal naar wens was. Het is goed mogelijk dat het apparaat op dat moment een schoonmaakbeurt nodig had, we nemen uw feedback ter harte en zullen hier in de toekomst extra aandacht aan besteden. Hopelijk mogen wij u nog eens verwelkomen!
Goede voorlichting, goede antwoorden op mijn vragen. Dat geeft je vertrouwen , dat je auto zorgvuldig wordt onderhouden. En dat je veilig de weg op kan…….!
Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Fijn om te horen dat u onze voorlichting en service als deskundig en vriendelijk heeft ervaren. Vertrouwen en veiligheid staan bij ons voorop, en we zijn blij dat dit bij u goed is overgekomen. We zien u graag weer terug!
Fijn personeel dat kundig is, snelle hulp en eerlijke prijzen!
Hartelijk dank voor uw positieve woorden! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle service, vriendelijke medewerkers en eerlijke prijzen. We doen ons best om iedereen zo goed mogelijk te helpen en waarderen uw feedback enorm!
Prima service!
Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u onze service als vriendelijk en vakkundig heeft ervaren. We staan altijd voor u klaar!
Zoals altijd zeer tevreden.vriendelijke mensen en zeer goede service
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat u opnieuw zo tevreden bent over onze service en de vriendelijkheid van ons team. We waarderen uw vertrouwen enorm en kijken ernaar uit u weer van dienst te zijn!