Onze auto had startproblemen en deed het uiteindelijk helemaal niet meer!Ik belde de garage ,maar die adviseerde het via pechhulp te doen,anders moesten wij zelf betalen! Na een telefoontje met pechhulp was er al na een half uur iemand van de garage en zag al snel dat het de accu was!Na half uurtje rondrijden om de accu op te laden is er in de garage een meting gedaan en meteen een nieuwe accu in gezet! Echt heel fijn zo snel,vriendelijk en goed!
Snel en goed geholpen.
Prima geholpen
😊
Heel klantvriendelijk,goeie vakmensen,niks is teveel..
Vriendelijk aan de service balie. Goede uitleg over de vraag die ik had. Bij ophalen was de auto schoon. Goede uitleg gekregen over de techniek.
Het piepen van de ruitenwisser werd direct verholpen. De man achter de balie en de uitvoerende monteur waren zeer correct.
Een zeer prettige ervaring, met een zeer nette en aardige verkoper. Makkelijk mee te praten, ook erg open over de kosten. Zeker een dealer waar ik graag naar toe terug zal gaan
vriendelijke begeleiding
Auto weer voor een jaar goedgekeurd. Ik vind het wel jammer dat er geen leenauto wordt aangeboden.
De auto was door voor APK en een beurt, is prima gegaan.
Netjes geholpen en goed herrinderd aan mijn apk keuring
Vooraf goed ingelicht via de mail met direct een kostenplaatje. Op de dag zelf nog even overleg over een eventuele reparatie, duidelijk, met ook weer een kostenuitleg. Keurig bericht dat de auto, gewassen en al, klaar stond om opgehaald te kunnen worden ! In de auto nog een kleine attentie !
Ik had een lichte onbalans in mijn auto en dat hebben ze opgelost. Ik dacht dat het in een van mijn wielen zat maar dat was niet het geval. Het lag aan wat anders, maar ze hebben het wel opgelost. Onder garantie! TOP!
Wordt altijd prettig geholpen en ook goed advies. Ben al jaren bij polderman kwaliteit en persoonlijk contact gaat hier hand in hand
Er word de tijd genomen om even een vriendelijk contact moment en interesse in de klant te hebben. Dit geeft rust om elke gewenste vraag te kunnen stellen.
ik rij al 50 jaar en altijd mijn wagens gekocht bij Polderman en nooit geen problemen gehad. Ik zeg Top Polderman
Deskudige mensen.
Geen problemen auto is weer de oude
Fijn contact vooraf. Er was duidelijk Afgesproken dat ik best een aardig eind moet rijden en niet de hele dag wil wachten tot de auto klaar is. Geen probleem. Op het moment dat ik de auto kom brengen wel een Probleem. Te weinig mensen ter beschikking. Sorry vakantie weten Jullie toch van te voren. Prima service verder. Alleen houd je aan je afspraak. Met 2 uur klaar is met 2 Uur klaar. Dit is voor mij wel een reden om een volgende keer het onderhoud elders te laten uitvoeren.
Word goed geluisterd wat de problemen zijn,en ook de reparaties naar tevredenheid uitgevoerd,de rest naar afwachting op 17September,tot op heden tevreden
Fijne auto en snel geholpen bij foutmelding
prettig contact en flexibel meedenken