Altijd keurige behandeling en men probeert de klant altijd direct te helpen.
Fijn dat u het waardeert dat we proberen om altijd direct klaar te staan. Daar gaan we mee door! Bedankt voor uw beoordeling.
Digitale afspraak reservering. Gastvrije ontvangst Prima APK en kleine reparatie Maw TOP
Hartelijk dank voor de beoordeling, we zijn blij dat u onze online service waardeert en ook de afhandeling van de APK.
Reparatie snel en vakkundig verricht.
Hartelijk dank voor de beoordeling. We zijn blij dat u tevreden bent!
Bij het ophalen van de auto vertelde jullie ons dat er met de ramen wat gebeurd was tijdens de poets beurt. Hier gingen jullie gelijk acher aan We werden tussendoor op de hoogte gehouden en het was snel opgelost Allemaal nieuwe ramen Heel blij mee!!
Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn dat u tevreden bent met de oplossing van het probleem met de ramen. Daar doen we het voor. Veel veilige kilometers!
Ondanks dat ik in de omgeving van Alkmaar woon, blijf ik voor onderhoud bij Polderman komen. Heldere prijsopgave vooraf en prima service.
Bedankt voor de mooie beoordeling Arjan! We staan graag voor je klaar als er iets is met de Lancer of de Outlander!
Ik ben erg blij met deze garage. Ze hebben alles heel correct opgelost! Chapeau!
Hartelijk bedankt voor deze beoordeling! Goed om te horen dat u blij met ons bent!
Ze denken met je mee, houden rekening met spoedklussen en houden je steeds op de hoogte mocht er iets zijn waar niet op gerekend was.
Bedankt voor de beoordeling! Transparantie is inderdaad een belangrijk aandachtspunt. Fijne dag!
Het was een zeer ontspannend aankoopgesprek waarin werd meegedacht over de wensen van ons. Het feit dat wordt aangegeven dat wij een eerst gekozen auto niet moesten nemen, geeft ons aan dat er heel serieus wordt meegedacht. En de woorden dat ik vooral niet onder druk een auto moet kopen helpt in het denkproces.
Hartelijk bedankt voor uw reactie! Fijn dat u zo tevreden bent, dat is het doel bij de aankoop van een nieuwe auto. Veel veilige kilometers!
ZeerGoed
Hartelijk bedankt voor uw reactie! Zeer goed, daar doen we het voor!
Afspraak via internet gedaan en weer keurig de jaarlijkse beurt afgehandeld.
Hartelijk bedankt voor uw reactie, en tot volgend jaar weer!
Er hangt een prettige sfeer, er wordt goed met je meegedacht als je vragen hebt. Als je vervangend vervoer nodig hebt is het beschikbaar!
Bedankt voor uw reactie! We doen er inderdaad alles aan om een fijne sfeer te creëren in het bedrijf!
geen opmerkingen
Hartelijk bedankt voor uw reactie! Goede cijfers, daar doen we het voor!
Mijn vorige auto was ook een asx. Is gewoon een fijne auto.
Hatelijk bedankt! Veel veilige kilometers toegewenst met uw Mitsubishi ASX!
Bij binnenkomst wordt je meteen herkent en vriendelijk te woord gestaan. Garage Polderman geeft uitstekende service en denkt met de klant mee.
Ik kwam vragen of iemand even tijd had om iets voor te doen. En toen werd direct gereageerd dat ik maar met de auto de garage in moest rijden ondanks dat er eigenlijk erg weinig tijd was . Dit omdat er een feestje zou zijn omdat een collega afscheid nam en iedereen zich nog moest opfrissen en omkleden. Top die service.
Reparatie kenbaar gemaakt, reparatiebon naar garage, monteur pakt het op en binnen 15 minuten klaar.
Wat een geweldige garage prima service en garantie op mijn nette tweedehands occasion. Het leek wel of ik een nieuwe auto kocht.Bij het ophalen van de auto nog een overheerlijke taart cadeau ben erg blij dat wij bij Garage Polderman terecht zijn gekomen.
Mijn auto gebracht voor reparatie. Ik kreeg een ruilauto mee en werd na een paar dagen gebeld dat mijn auto klaar was.
Netjes en vriendelijke benadering, Ton, bedankt voor al je goede zorgen. Geniet van je pensioen. Tot mijn grote verrassing was niet alleen de buitenkant schoon maar ook de binnenkant heeft een stofzuiger gehad. Volgend jaar wordt mijn auto 20. En het ziet er naar uit dat dat gaat lukken dankzij de goede zorgen van de vakgarage-keten!
De medewerkers hebben begrip voor de klachten en je wordt vriendelijk en goed te woord gestaan en geholpen.
erg fijn en direct geholpen
Een bankje bij de service balie :-)
Prima onderhoud uitgevoerd
De APK is snel en goed uitgevoerd. Ik ben vriendelijk geholpen.
Een heerlijke auto, soepel, stuurt licht, bijna geluidloos, een goede zit, ik ben zeer te vrede, zelfs over de prijs, de trekhaak elektrisch het panoramadak, de kleur binnen en buiten. Het enige minpuntje, het aangeven van de snelheid in de voorruit. Maar laten we eerlijk zijn, niet iedereen is in staat om......