De service is uitstekend.
Bedankt voor de mooie beoordeling! Daar worden we blij van!
Vriendelijk ontvangen en hoewel ik tevoren niet kon wachten op de reparatie en ik al een leenauto geregeld had, bleek toch dat ik er nu wel op kon wachten. Ook het advies dat ik vroeg werd uitgebreid toegelicht en samen besloten we dat het advies volgend jaar ook kon worden uitgevoerd. NB: Ik kan mijn e-mailadres niet wijzigen en dat is gewijzigd, geef daarvoor ook mogelijkheid!!!
Fijn dat u weer tevreden bent en onze service van overleg heeft gewaardeerd. Dank ook voor de mooie beoordeling. We nemen even contact op om het goede mailadres in ons systeem op te nemen.
Auto afspraak was snel gemaakt Onderhoud snel uitgevoerd en naar volle tevredenheid. Vervangen onderdelen in overleg.
Fijn dat u tevreden bent over de geboden service. Daar doen we het voor! Dank voor de beoordeling.
Ik ben heel snel en op een mooie manier geïnformeerd over de aan te schaffen auto n.l. door een persoonlijk filmpje van de auto special voor mij. De verkoper was zeer vriendelijk en heeft ons goed geholpen. Het enige minpuntje vond ik de manier van contact maken via de website, dat is tot op heden niet gelukt. Er wordt steeds gevraagd naar gebruikersnaam en wachtwoord en steeds is er een niet goed.
Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling. De persoonlijke video zorgt inderdaad dat we op afstand alvast kunnen laten kennis maken met de auto. We zullen zorgen dat u nieuwe inloggegevens ontvangt van de persoonlijke klantensite zodat u alle relevante auto informatie kunt terug vinden.
Zeer vriendelijk en behulpzaam Zeer goede SERVICE
Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling, en uiteraard graag tot de volgende keer!
Goed en accuraat geholpen.
Bedankt voor de goede review! Daar zijn we blij mee!
Het is goed gemaakt, prettig via e-mail op gewezen wanneer. Mooie zaak en schoon.
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling en fijn dat u onze service heeft gewaardeerd. Een fijne dag!
Vlotte service
Vlotte service. Daar doen we het voor. Fijn dat u ons wilde beoordelen.
Had al ervaring met polderman prima adres
Fijn dat u tevreden bent over onze service. We staan voor u klaar!
Keurige bandenwissel
Hartelijk bedankt voor de goede beoordeling! Fijne dag!
Mijn Saab uit 2000 wordt uitstekend onderhouden door het team Polderman, waarvoor hartelijk dank!
Fijn dat je tevreden bent Marc! Bedankt voor de mooie beoordeling!
Had een vage klacht over vage af en toe optredens luchtje (rotte eieren) Alles is nagekeken, niets gevonden (alleen vastgekoekte plastic zak aan de uitlaat). Fijn dat ff gecheckt is. Dank
Bedankt voor uw beoordeling, en fijn dat u tevreden bent. Daar doen we het voor!
Perfect geholpen 👍
Fijn dat u tevreden bent met onze hulp!
Goede service en alles volgens afspraak.
Zie boven
Fijn om te horen! Dank voor uw goede beoordeling!
Vanaf het eerste moment prima geholpen, vriendelijk en deskundig personeel
Hartelijk dank voor uw beoordeling en natuurlijk veel veilige kilometers in jullie nieuwe Mitsubishi!
Bedankt voor uw review! Fijn dat u tevreden bent!
ik ben uitstekend geholpen.
Heel fijn om te horen dat u tevreden bent over de aankoop van uw Volkswagen. Namens onze medewerkers veel veilige kilometers toegewenst!
Erg snel versleten remblokken.
Bedankt voor het terugkoppelen van uw ervaring! Vervelend dat de remblokken sneller vervangen moeten worden dan u in gedachte had. Laten we bij het vervangen samen kijken of ze bovenmatig afgesleten zijn. Fijn dat u verder tevreden bent.
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling!
Weer als vanouds. Bandenwissel winter-> zomer. Gewoon gewacht met een lekker bakje koffie.
Daar worden we blij van! Bedankt voor uw beoordeling, en tot de volgende keer!
Duidelijke afspraken, prijsgericht en betrouwbaar.
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling! Fijn dat u tevreden bent!
Tevreden
Prima !!!!!!
Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling Theo!
volledige aandacht. Snelle afhandeling
Bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn dat u tevreden bent over de snelle afhandeling!