Een goeie service
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u onze service waardeert!
Goeie communicatie
ie boven
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling!
Een nieuwe auto gekocht kon al snel worden geleverd. Bij de aflevering alles duidelijk uitgelegd en alle tijd voor genomen. Kreeg nog een leuke attentie in de vorm van een heerlijke taart.
Bedankt voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat u onze service en klantvriendelijkheid waardeert. We wensen u veel rijplezier met uw nieuwe auto!
ze staan altijd voor je klaar
Bedankt voor de mooie review!
Na de banden opgepompt te hebben bleek toch de bandenspanning te laag te zijn! Hub de garage in gelijk een monteur naar de auto gekeken bleek er een spijker in de band te zitten en werd er gelijk gerepareerd. Fijn dat het zo snel kon.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en fijn dat u tevreden bent over de uitgevoerde werkzaamheden!
Goede service Persoonlijke contacten
Fijn dat u tevreden bent over onze service en hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Toppi
Bedankt voor de mooie review!
Ik ben altijd zeer tevreden!
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en fijn dat u tevreden bent over ons werk!
Een garage waar je van op aan kan,een woord prima
Hartelijk dank voor de positieve review! Fijn om te horen dat u onze service en vriendelijkheid waardeert. Daar zijn we blij mee!
Altijd vriendelijk en behulpzaam
Fijn om te horen dat u weer helemaal tevreden was na het bezoek aan ons bedrijf!
Positief
Fijn dat u ons wilde beoordelen met deze mooie cijfers! Daar zijn we blij mee!
Vriendelijke en deskundige mensen
Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u onze klantvriendelijkheid en deskundigheid waardeert. We helpen u graag weer bij een volgend bezoek!
Afspraak gemaakt, Op tijd gebracht. Provisionele aanpak van de balie medewerker. werkzaamheden uitgevoerd en auto weer tip top opgehaals
Reparatie goed opgelost
Prima garage
Fijn dat u tevreden bent over de uitgevoerde werkzaamheden en hartelijk dank voor uw beoordeling!
Fijne mensen, goede service.
Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u onze medewerkers en service als prettig heeft ervaren. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
de medewerkers van polderman denken mee met mij als klant en doen hun uiterste best in overleg met mij tot een oplossing te komen
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Goede autos prettige service
Bedankt voor de mooie beoordeling! Wat fijn dat u onze service en ons team als prettig hebt ervaren. We helpen u graag weer bij een volgend bezoek!
Nieuwe ruitenwisser arm gemonteerd, aflopen band gerepareerd
Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service en de uitgevoerde werkzaamheden
Achterlicht kapot bleek de fitting kapot dus voor niks nieuws lampje ingezet maar wel een rekening van30.86 belachelijk.waar blijft de service.klantvriendelijkheid is ver te zoeken.ga zo door en dan kost het je klanten
Bedankt voor uw feedback. U bezocht ons in de drukke periode tussen kerst en oud-en-nieuw met defecte verlichting. We hebben u direct geholpen, uw verlichting gerepareerd, en na een klein half uurtje heeft u uw weg weer kunnen vervolgen. We begrijpen dat de kosten voor u onverwacht waren, en dat had wellicht vooraf beter gecommuniceerd kunnen worden. U bezocht ons voor de eerste keer, en we hopen dat bij u vooral blijft hangen dat u direct werd geholpen, zonder afspraak, met een volle werkplaats, zodat u weer met goed werkende en veilige verlichting op pad kon. Een bekeuring voor niet werkende verlichting is tenslotte hoger ;-)
Fijn dat u ons wilde beoordelen met deze mooie cijfers! Daar zijn we blij mee!
goede service altijd behulpzaam
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Fijn om te horen dat u onze service waardeert!
Prima geholpen. vriendelijk en vakkundig personeel.
Bedankt voor de mooie beoordeling! Wat fijn dat u onze service en ons team als vriendelijk en vakkundig hebt ervaren. Graag tot ziens!
Zorgvuldig, deskundig, meedenken, vriendelijk
Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u onze zorgvuldigheid, deskundigheid en vriendelijkheid waardeert. We helpen u graag weer bij een volgend bezoek!