zie boven.
Snelle service
Zoals altijd weer goed geholpen en geweldige service.
heel tevreden
Weer prima geholpen. Service was weer top. No nonsens. Eerlijk en transparant. Wat je ziet is wat je krijgt.
Met Karel was het een prettige ervaring bij de aankoop, we kregen een taart bij de aflevering van de auto cadeau.
Voorlichting, reparatie, afspraken - alles perfect. Misschien wat veel tijd tussen afspraak maken en werkzaamheden uitvoeren, maar het was geen haastklus.
Auto werd keurig volgens afspraak opgehaald en weer teruggebracht. Daarbij is niet alleen de verwachte technische service uitgevoerd tot mijn grote vreugde was ook het interieur en het exterieur aan service onderworpen.
Verzorgd en geen gezeur.!
Het ventiel van mijn achterband was afgebroken en werd direct vervangen.
Ideaal om online een afspraak te maken.
Op tijd geholpen en het euvel is ongeveer met de afgesproken tijd opgelost. We kunnen er weer tegen
snel geholpen en goed uitgelegd wat ze gaan doen en op de hoogte gehouden. En auto weer gewassen voor het ophalen.
Je wordt bij naam aangesproken. Wordt duidelijk vertelt wat ze gaan doen. Gebelt als er iets meer gedaan moet worden, en wat er bijna gedaan moet worden. Ik Ben zeker tevreden!
Snel en goed gemaakt, met goed advies na een half uurtje weer terug naar huis.
Ben al vele jaren klant en mijn vader voor mij ook al.
Gewoon een goed bedrijf
Mijn auto stond op maandag bij de garage voor een APK beurt. Dat is verder allemaal prima uitgevoerd. Ook werd ik gedurende de dag nog even gebeld met de mededeling dat mijn voorbanden een punt van aandacht zijn. Zeker voor de winter moet ik daar iets mee. Gewoon correct dus dat dit is gemeld. Het enige minpuntje is dat ik op dinsdag ineens een sleuteltje in mijn dashboard zag. Misschien was dat al zichtbaar toen ik de auto maandag ophaalde, maar dan heb ik het niet opgemerkt. Een onderhoud was echt niet nodig want dat was kortgeleden nog gedaan. Het systeem was helaas niet goed gereset, waardoor ik in dezelfde week nog een keer speciaal hiervoor terug moest naar de garage. Beetje jammer dit. Volgende keer hopelijk niet meer.
Deskundig en vriendelijk geholpen
Probleem vakkundig opgelost. Top!
prima service , doen wat er moet gebeuren , top!!
Zoals boven.
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Klaar terwijl u wacht!. Niks op aan te merken.
Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling en goed om te horen dat u onze snelle service heeft gewaardeerd!
goede service . álles zoals afgesproken APK gekeurd. prima
Bedankt voor de mooie beoordeling!