Zoals het hoort.

Vlot en netjes geholpen.

• Klantvriendelijkheid

Overal een oplossing voor.

Na altijd met volle tevredenheid onze auto in onderhoud gehad te hebben is er nu een occasion aangekocht. Fijne behandeling en bij aflevering bereid om dit aan huis te doen. En dat is buiten Lisse. Als dank van vertrouwen kregen we bij de auto een heerlijke taart, met foto!, bij de pattiserie vandaan. Met veel plezier blijven wij klant!

• Klantvriendelijkheid

Hele fijne klantvriendelijke behandeling.

Vriendelijke mensen van directie, verkoop, receptie tot de monteurs. Dit naast een goede kwaliteit, vakkennis en kwaliteitsproductie maakt dit elk bezoek tot een fijne belevenis, zelfs nu tijdens de vernieuwbouw, prima.

Prettige verkoper

Heeft begrip voor onze situatie, mensen op leeftijd.

Weer super geholpen !

Zoals ieder jaar weer goed, snel en vooral vriendelijk geholpen !

Klasse

Altijd op tijd en een praatje.

Altijd goed geholpen.

Voor de apk , onverwacht binnen lopen met een probleem of voor een andere auto, ze zijn er voor je en altijd vriendelijk!p

Fijne en goede service

Auto had de jaarlijkste beurt. Was eerder dan gepland klaar en stond ook nog netjes gewassen op mij te wachten. Vraag die ik had, was netjes uitgezocht en beantwoord toen ik mijn auto kwam ophalen.

Prettig

Altijd goed geholpen

Al 42 jaar uitstekend!

Vaste klant sinds 1984, dat zegt al veel. En er werken daar nog mensen die ik al tientallen jaren ken, dat zegt ook wel iets!

Prima service!

Er wordt altijd goed naar je geluisterd en krijg ook, altijd een prima antwoord.

Toopers

22jaar geleden de eerste auto gekocht en koop er nog steeds een auto bij Polderman.

Fijn

Vriendelijke en behulpzaam

• Klantvriendelijkheid

Ik ben zeer goed geholpen en geïnformeerd. Ik kreeg adequaat antwoord op mijn vragen.

Prima!

fantastisch

Alles gedaan binnen een paar uur

Vriendelijke en betrouwbare vakgarage

Vriendelijk en deskundig personeel. Denken met je mee en lossen problemen vakkundig op. Beurten worden snel en uitstekend uitgevoerd.

Goede en eerlijke service

Mijn auto was binnen 1,5 uur gekeurd en had een service beurt gehad. Zeer goede en snelle service

Geweldige service

Vriendelijke medewerkers en goede service bij aanschaf occasion. Ook after sales prima geregeld en zeer aan te bevelen.

• Klantvriendelijkheid

Prima zoals altijd. Bandenwissel efficient gedaan.

Prima zoals altijd. Bandenwissel efficient gedaan. Wat extra vragen goed beantwoord, helemaal tevreden!

Prima service.

Zoals altijd een goede ervaring als het de APK en (grote) beurt betreft. Vakkundig en vriendelijk personeel.

• Klantvriendelijkheid

Echt autobedrijf met persoonlijke aandacht

Auto doet het prima

Klantgericht en vakkundig

Onderhoudsbeurten zijn goed te plannen. Vooraf inschatting van kosten.

Hele goede service.

Ze staan altijd voor je klaar.

Niet alleen een VAKgarage, maar ook een TOPgarage

Zoals vanouds goed en naar volle tevredenheid geholpen.

• Klantvriendelijkheid

Fijn kleine beurt en gratis vier nieuwe banden

Hoewel we veel kilometers gereden hadden sinds dat we in maart vorig jaar onze Mitsubishi space star kochten kregen we toch gratis vier nieuwe banden. Sympathiek gebaar.

Heereweg 50

2161AH Lisse