zie boven
Hartelijk dank voor uw review!
Ja wat valt er eigenlijk nog te vertellen, het is gewoon goed. Van het maken van een afspraak voor onderhoud ,de onderhoudsbeurt tot het laten weten dat de auto weer klaar is. Prima
Hartelijk dank voor uw review! Fijn dat u onze service en duidelijke communicatie zo waardeert. We zien u graag weer terug!
Betrouwbaar, auto altijd weer keurig gewassen van binnen en van buiten na een grote beurt.
Hartelijk dank voor uw review! Fijn dat u onze betrouwbare service en nette aflevering van de auto waardeert.
Al heel vele jaren zijn mijn auto's daar gekocht en in onderhoud. Altijd met nette persoonlijke behandeling.
Dank voor uw review! Fijn dat u al jaren tevreden bent over onze persoonlijke service.
Jaarlijkse APK en servicebeurt gaat altijd vlot, heldere communicatie (als er een keer iets bijzonders is, wat zelden is) en aardig team. Aanrader
Hartelijk dank voor uw review! Fijn dat onze snelle service, heldere communicatie en het team u zo goed bevallen. We zien u graag weer terug!
Zie biven
Dank voor uw review! Goed om te horen dat u tevreden bent over onze service en kwaliteit.
Dank voor uw review!
Al jaren goed
Hartelijk dank voor uw review! Fijn dat u al jaren tevreden bent over onze service.
Heel goede service.Zeggen van tevoren wat er met de auto moet gebeuren. Komt er meer bij kijken wordt er keurig gebeld.Geen lange wachttijden. In een woord geweldig!!
Dank voor uw review! Geweldig dat u onze service en duidelijke communicatie zo waardeert.
Hartelijk dank voor uw review! Fijn dat u onze service waardeert.
Zoals altijd bij Polderman: helder en duidelijk een zo snel als mogelijk verrichte reparatie
Hartelijk dank! Fijn dat u tevreden bent over onze service.
Klantgericht en oplossingsgericht met aandacht voor zo mogelijk snelle actie
Dank voor uw review! Fijn dat u onze klantgerichtheid en snelle aanpak waardeert.
Prettige ervaring, gastvrij en open. Alle tot op heden gemaakte afspraken zijn overeenkomstig nagekomen. Kleine smet was dat bij aflevering een door mij ontdekte lakschade op de achterplaat is geconstateerd, volgens de verkoper is dit mogelijk ontstaan tijdens het monteren van de trekhaak, waarbij de achterplaat moet worden verwijderd en waarschijnlijk door stoten is beschadigd. Vervolgens is hier keurig een aantekening van gemaakt en afgesproken dat dit zal worden hersteld, mogelijk met een lakstift die direct in bestelling is gezet. Als dit niet naar tevredenheid is dan is vervanging van de bumperplaat door een nieuwe bumperplaat een tweede optie.
Hartelijk dank voor uw uitgebreide review! Fijn dat u onze service, transparante uitleg en opvolging van afspraken zo waardeert. Wat betreft de lakschade: goed dat dit is opgemerkt, en we doen ons best dat het herstel volledig naar wens verloopt.
je wordt vooraf over de te maken kosten
Dank voor uw review! Goed om te horen dat u onze duidelijke communicatie en betrouwbaarheid waardeert.
Ik heb altijd een hele fijne ervaring bij deze garage. Ik kan meteen terecht als er wat is en alle medewerkers zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Met het koude weer had mijn accu het begeven. Vanwege pechhulp kwam er binnen het uur een medewerker langs om er weer wat leven in te blazen en vervolgens hebben ze de accu helemaal doorgemeten bij de garage. Helaas was deze niet meer te redden, maar binnen 20 minuten zat er een nieuwe in. Heel blij met jullie hulp en service!
Dank voor uw review! Geweldig dat we u snel konden helpen en dat u tevreden bent over onze service. We zien u graag weer terug!
Ze nemen de tijd voor je, luisteren naar wat je te vertellen hebt, denken met je mee en komen met voorstel wat niet gelijk een gat slaat in je financiën. Ze houden echt rekening met je. Ze zijn altijd vriendelijk en staat de koffie klaar. Als je de auto komt ophalen is hij altijd gewassen en gestofzuigd en liggen lekkere pepermuntjes klaar. De auto rijdt dan weer als een zonnetje.
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn dat u onze service, deskundigheid en persoonlijke aanpak zo waardeert. We zien u graag weer terug!
Geweldige en deskundige mensen die hun vak met passie uitvoeren.
Dank voor uw review! Top om te horen dat onze medewerkers u zo goed hebben geholpen.
Zeer blij met vakgarage Polderman. Goede service en wordt altijd super vriendelijk en goed geholpen.
Dank voor uw review! Geweldig dat u zo tevreden bent over onze service en vriendelijkheid.
Gezellig professioneel personeel en goede auto's. Alles snel geregeld en blij met de auto.
Hartelijk dank! Fijn dat u blij bent met uw auto en onze service.
Auto moest voor een APK en kleine beurt naar de werkplaats. Onverwachts kwam er die ochtend iets urgent bij. Het begrip en medewerking waren echt prima! Eigelijk verwacht je zoiets , maar krijg je niet altijd.
Dank voor uw feedback! Goed om te horen dat ons begrip en medewerking in deze situatie op prijs werden gesteld.
Ik wordt hier altijd goed geholpen
Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat u altijd goed geholpen wordt. We zien u graag weer terug!
Goed telefonisch contact, vlotte afwerking van de vraag
Hartelijk dank voor uw review!
Ik ben al bijna 30 jaar een hele tevreden klant bij Polderman, heb al mijn auto's bij hen gekocht en in onderhoud gehad. Het is een topbedrijf en mijn auto is in goede handen. Het zijn allemaal professionals, ze leveren kwaliteit, goede adviezen, afspraak is afspraak met duidelijke communicatie. En altijd is iedereen vriendelijk.
Hartelijk dank voor uw mooie woorden en het vertrouwen van al bijna 30 jaar! Fijn dat u tevreden bent over onze service, we zien u graag weer terug.
zie boven
Hartelijk dank voor uw review!
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn dat u onze service zo waardeert. We zien u graag weer terug!