prettig geholpen bij aanschaf nieuwe auto
Onderhoud gedaan volgens afspraak.
Al enige jaren klant van Fa. Polderman. Inmiddels mijn 5de Mitsubishi besteld. Al deze jaren zeer tevreden over de werkzaamheden en de fijne relatie met älle medewerkers. Afspraken worden nagekomen en de adviezen zijn goed.
Wij komen al 20 jaar bij Polderman en ook nu was de service weer prima.
Vriendelijk, kijken naar mogelijkheden en je auto is ook schoon ,wat ik nooit had verwacht.
De garage bezocht voor de halfjaarlijkse bandenwissel. Gelijk de remmen laten checken met keurige diagnose. In de tussentijd gewoon lekker kunnen werken in de showroom, alles prime verzorgd.
In januari een Eclips Cross (PHEV) gekocht. de aankoop, (inc inruil) de begeleiding waren goed. De keren dat ik voor iets kleins terug moest werden goed afgehandeld. De werkplaats afspraken worden in goed overleg gemaakt (ik wil graag als eerste, zodat ik niet onnodig heen en weer hoef). De garantie die werd beloofd wordt nagekomen. Zeer klantvriendelijk personeel
Woon nu 42 jaar in Lisse. Altijd met auto naar Polderman geweest. Nooit teleurgesteld. Uitstekend, vriendelijk en deskundig,
Hartelijk dank voor uw prachtige woorden en uw jarenlange vertrouwen! Fijn om te horen dat u altijd tevreden bent geweest over onze service. We staan graag ook in de toekomst voor u klaar!
Brengen op halen. Geen gedoe service van Mitsubishi.
Dank voor uw review! Fijn dat u tevreden bent over onze service. We helpen u graag weer bij een volgend bezoek!
Goede service vriendelijk bekwam personeel.
Dank voor uw mooie woorden! Fijn dat u onze service en het team als prettig hebt ervaren. We staan graag weer voor u klaar!
gewoon een Top bedrijf.
Fantastisch dat u tevreden bent! Daar doen we het tenslotte voor.
Ook voor kleine dingen.
Dank voor uw reactie! Leuk om te weten dat ook de kleine dingen het verschil maken.
Het was een zeer prettige ervaring zeer vriendelijk en vakkundig geholpen. Alle gemaakte afspraken werden probleemloos nagekomen. Ben zeer tevreden over hele procedure rond de aanschaf van een gebruikte auto. Een zeer tevreden klant.
Dank voor uw mooie woorden! Fijn dat alles rond de aanschaf van uw auto zo prettig en vakkundig is verlopen. We wensen u veel plezier met uw auto en helpen u graag weer verder!
zeer vriendelijk personeel en vlot geholpen.
Dank voor uw review. Fijn dat u vriendelijk en snel geholpen bent. We staan graag weer voor u klaar.
Vriendelijk personeel Kundige monteurs Houden zich aan afspraken
Dank voor uw mooie woorden! Fijn dat u onze vriendelijke service en kundige monteurs waardeert. We zien u graag weer terug!
Ik werd heel goed en snel geholpen.
Wat fijn om te horen! Goed dat u snel en prettig bent geholpen. We zien u graag weer terug!
Altijd aandacht voor de klant en servicegericht
Dank voor uw review! Fijn dat u onze klantgerichtheid en service waardeert.
Geweldige service!
Super om te lezen dat u blij bent met onze service! We staan altijd voor u klaar.
fantastisch geholpen. vriendelijk dank.
Wat fijn om zo’n positieve reactie te krijgen! We zijn blij dat u tevreden bent en helpen u graag weer.
Fijn dat onze service aan uw verwachtingen voldoet. We staan altijd klaar om u te helpen.
Prettige en snel geholpen
Dank voor uw vriendelijke woorden. Fijn om te horen dat we u prettig en vlot hebben kunnen helpen. We staan graag weer voor u klaar.
Alles volgens afspraak
Hartelijk dank voor uw review. Goed om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen. We helpen u graag weer bij een volgende gelegenheid.
Ga altijd met een goed gevoel weer de weg op.
Dank voor uw positieve review. Goed om te horen dat u onze deskundige en meedenkende aanpak waardeert. We zijn blij dat u telkens met een goed gevoel de weg op gaat. We staan graag weer voor u klaar.
Je wordt altijd zeer vriendelijk geholpen en er wordt, indien nodig, met je meegedacht. En de monteurs zijn altijd behulpzaam en bekwaam.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u onze vriendelijkheid waardeert en dat ons team u bekwaam en behulpzaam kan bijstaan. Uw positieve feedback betekent veel voor ons!