Altijd vriendelijk personeel welke denkt met je mee.
Voor een eenvoudige reparatie vond ik anderhalf uur wachten wel lang. Maar alles netjes opgelost dus wel tevreden. Koffie smaakte goed dus dat verzachtte de pijn !!
Ik had een melding op display van de auto, dat de bandenspanning gecontroleerd moest worden. Ik ben zonder afspraak langs garage Polderman gereden met de vraag of er naar gekeken kon worden. Ondanks dat de werkplaats drukke agenda had, werd ik er tussendoor geholpen. Heel fijn, er bleek niets aan de hand te zijn, display werd gereset. Ik met gerust gevoel weer de weg op.
Onderhoudsbeurt laten uitvoeren. Kosten voor standaard onderhoud worden van te voren bekend gemaakt zodat er geen verrassing is. Zeer vriendelijk personeel en auto was ruim voor de afgesproken tijd klaar.
Ik woon 4 jaar in Sassenheim en kom ook zolang bij garage Polderman. Het lijkt alsof de medewerkers het woord behulpzaam hebben uitgevonden en weten hoe hier op een juiste manier invulling aan moeten geven.!!!!
de garage naar mijn hart en de koffie is er goed
Elke keer weer een prettig contact, iedereen bij Polderman denkt met je mee voor de beste oplossing.
Hartelijk dank voor uw enthousiaste woorden! We vinden het fijn om te horen dat het contact als prettig wordt ervaren en dat ons team met u meedenkt voor de beste oplossing. We staan ook in de toekomst graag voor u klaar!
Goed geholpen. Deskundig.
Bedankt voor uw positieve terugkoppeling! Fijn om te horen dat u onze deskundigheid en klantvriendelijkheid waardeert. We zetten ons graag in om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Graag tot een volgende keer!
Fijne ervaring met aardige verkoper ,goede info deal snel gedaan! Taart gekregen bij afhalen auto superleuk. Heeft mij zelfs geholpen bij computerwerk wat ik zelf niet voor elkaar kon krijgen. Tot nu toe krijgt Polderman Lisse een dikke vette 10!
Hartelijk dank voor de positieve review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de service en de ervaring bij ons. We vinden het belangrijk om nét dat stapje extra te zetten, en het is mooi om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Geniet van uw nieuwe auto, en natuurlijk bent u altijd van harte welkom. Bedankt voor het vertrouwen en de mooi cijfers!
Klantvriendelijk en vlotte afhandeling.
Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u onze klantvriendelijkheid en de vlotte afhandeling waardeert. We staan ook bij een volgend bezoek graag weer voor u klaar!
Hoewel de airconditioning al voor tm de derde maal kapot ging, is deze nu weer in orde en doet'íe zijn werk.
Hartelijk dank voor uw review en uw vertrouwen in ons. We begrijpen dat het vervelend is als een probleem meerdere keren terugkomt, en we zijn blij te horen dat de airconditioning nu weer naar behoren werkt. We blijven ons inzetten voor duurzame oplossingen en waarderen uw geduld en loyaliteit zeer.
Betrokken en geïnteresseerd personeel , goede service !
Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat u onze betrokkenheid en service zo waardeert. We doen ons best om iedere klant persoonlijke aandacht te geven, en het is prettig om te merken dat dit wordt opgemerkt. Graag tot een volgende keer!
Prima ervaringen mee, en ik zal deze garage ook zeker aanbevelen.
Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en dat wij onze afspraken goed zijn nagekomen. Uw aanbeveling waarderen wij enorm. We staan ook in de toekomst graag weer voor u klaar!
Keurig en netjes ontvangen Goede en duidelijke uitleg
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u de ontvangst en uitleg als prettig heeft ervaren. Wij vinden het belangrijk dat onze gasten zich welkom voelen. Hopelijk mogen wij u in de toekomst nog eens verwelkomen!
Probleem snel verholpen
Dank u wel voor uw fijne review! Goed om te horen dat het probleem snel is verholpen en dat u tevreden bent over onze service. We staan graag weer voor u klaar!
Klantenservice prima
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Goed om te horen dat u tevreden bent over onze service. We helpen u graag weer bij een volgend bezoek!
Dank u wel voor uw reactie! Fijn om te horen dat alles naar wens was. We zien u graag weer terug!
Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze deskundigheid en vriendelijkheid. We staan graag weer voor u klaar!
Top garage, goede service altijd, vriendelijke mensen. Kom helemaal vanuit Apeldoorn, en dat zal ik ook blijven doen
Wat een mooie complimenten, dank u wel! Geweldig om te horen dat u zelfs helemaal vanuit Apeldoorn komt, dat waarderen we enorm. We blijven ons best doen om u de service te bieden die u van ons gewend bent. Tot de volgende keer!
Netjes afgehandeld
Dank u wel voor uw korte maar krachtige review! Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid en netjes is afgehandeld. We staan ook de volgende keer graag weer voor u klaar!
Kom hier al een paar jaar, dik tevreden, wordt goed geluisterd en meegedacht om alles zo efficiënt en veilig maar ook zo goedkoop mogelijk te houden.
Hartelijk dank voor uw positieve review en het vertrouwen van de afgelopen jaren. We vinden het belangrijk om goed te luisteren en met u mee te denken om alles zo efficiënt, veilig én betaalbaar mogelijk te houden. Fijn om te horen dat u dat zo ervaart. Graag tot een volgende keer!
Vriendelijke mensen, goede afspraken.
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en de afspraken. We doen ons best om iedere klant zo goed mogelijk te helpen, dus dit waarderen we enorm. Graag tot een volgende keer!
Goed en vriendelijk geholpen. Alles volgens afspraak
Bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat u goed en vriendelijk bent geholpen. We vinden het belangrijk om onze afspraken na te komen en klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Graag tot een volgende keer!
Probleem opgelost geweldige service
Dank u wel voor uw positieve feedback! Wij zijn erg blij dat wij u goed hebben kunnen helpen en dat u tevreden bent over onze service. Uw waardering motiveert ons om dit elke dag opnieuw waar te maken.
erg goed
Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij dat u zo tevreden bent. Tot de volgende keer, we staan graag weer voor u klaar!