Goede service vriendelijk bekwam personeel.
gewoon een Top bedrijf.
Ook voor kleine dingen.
Het was een zeer prettige ervaring zeer vriendelijk en vakkundig geholpen. Alle gemaakte afspraken werden probleemloos nagekomen. Ben zeer tevreden over hele procedure rond de aanschaf van een gebruikte auto. Een zeer tevreden klant.
zeer vriendelijk personeel en vlot geholpen.
Vriendelijk personeel Kundige monteurs Houden zich aan afspraken
Ik werd heel goed en snel geholpen.
Altijd aandacht voor de klant en servicegericht
Geweldige service!
fantastisch geholpen. vriendelijk dank.
Prettige en snel geholpen
Alles volgens afspraak
Ga altijd met een goed gevoel weer de weg op.
Je wordt altijd zeer vriendelijk geholpen en er wordt, indien nodig, met je meegedacht. En de monteurs zijn altijd behulpzaam en bekwaam.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u onze vriendelijkheid waardeert en dat ons team u bekwaam en behulpzaam kan bijstaan. Uw positieve feedback betekent veel voor ons!
Jaarlijkse onderhoud / apk/ bandenwissel etc zijn weer op de gebruikelijke wijze probleemloos uitgevoerd. Deze garage is zeker aan te bevelen !
Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij dat de uitgevoerde werkzaamheden naar wens zijn verlopen en dat u onze service aanbeveelt. Dat betekent veel voor ons!
Iedereen altijd vriendelijk, deskundig en je word heel goed geholpen. Ik ben erg blij met jullie. Ook de mevrouw bij de receptie.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij dat u onze betrouwbaarheid en deskundigheid waardeert, en dat ons team u altijd vriendelijk en goed helpt. Uw tevredenheid is voor ons het belangrijkste!
Positief
Fijn dat u onze service waardeert! Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.
altijd keurig netjes en een schone auto
Hartelijk dank voor uw uitstekende beoordeling! Fijn om te horen dat u onze nette service en schone auto waardeert. Wij doen ons best om dit te blijven garanderen!
Het onderhoud aan mijn auto is netjes gedaan service is prima .
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat het onderhoud goed is verlopen en dat u tevreden bent over onze service. We doen er alles aan om uw auto in topconditie te houden.
Uitstekend service
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service. We staan altijd klaar om u zo goed mogelijk te helpen!
Zeer goed en vlug geholpen toen ik met pech langs de weg stond. Top service van garage Polderman.
Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat we u snel konden helpen toen u met pech langs de weg stond. We doen er alles aan om in zulke situaties klaar te staan voor onze klanten!
Fijn geholpen bij aanschaf 2e hands auto
Wat leuk om te horen dat u tevreden bent met de aankoop van uw auto! Hartelijk dank voor uw vertrouwen, en we kijken ernaar uit u bij een volgend bezoek weer te verwelkomen.
Fijne garage, wordt persoonlijk geholpen. Last minute wijzigingen zijn geen probleem, proberen er altijd een mouw aan te passen.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Geweldig om te horen dat u zich bij ons altijd persoonlijk geholpen voelt. We doen ons best om alles soepel te laten verlopen en zorgen dat u zich welkom voelt.
Wordt elke keer goed en snel geholpen
Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zich elke keer zo goed geholpen voelt. We doen er alles aan om u die service te blijven bieden, en kijken ernaar uit u ook bij uw volgende bezoek weer van dienst te zijn.