goede ervaringen

Altijd correct behandeld en goede afspraken

Top service

Alle reparaties via mobiliteits garantie. Werkt super!

Fijne garage

Kom hier al 20 jaar voor autoaankoop en onderhoud. Netjes, vriendelijk en betrouwbaar.

• Klantvriendelijkheid

goed bedrijf met service gerichte medewerkers

het klopt gewoon van A tot Z

Was uitstekend

Goede service. Prettig In de omgang en een taart bij aflevering van de auto. Dat is leuk bedacht.

netjes vriendelijk met kennis

• Klantvriendelijkheid

Goed ontvangen en gedaan wat ik vroeg

• Klantvriendelijkheid

Prima service en zeer klein

Staan altijd voor je klaar ✅

Goed en snel

Na negatieve ervaring met vorige garage bij polderman terecht gekomen. Achteraf een goede keuze.

Op en top service

Vriendelijke en duidelijke serviceverlening met oog voor details! De auto blij, wij blij !

• Klantvriendelijkheid

Ondanks de bouw en het slechte weer toch heerlijk relaxed kunnen wachten tot de auto weer tiptop in orde was

Goede, snelle service met een glimlach

Goede, snelle service met een glimlach

Dankbaar

Je voelt je bij Polderman geen nummertje, ze nemen de tijd voor je en helpen je waar ze kunnen. Dit keer was mijn koplamp stuk en wordt gewoon gelijk verholpen terwijl je wacht, daar ben ik zeer dankbaar voor!

Complete servicebeurt

Wij kregen een van binnen en van buiten glanzende auto terug. Dankjewel Polderman!

Goede service denken mee

Auto voor verplichte beurt , gezien door het aantal km oordeelde de monteur bougies hoeven nog niet vervangen te worden , en auto gewassen en uitgezogen klasse

Vriendelijke behandeling

Er werd ruimschoots tijd voor ons genomen, goede uitleg en mooie inruilprijs voor onze oude auto

Fijn geholpen door vakmensen

1e ervaring met garage Polderman. En deze is prima bevallen door goed en snel contact via de mail/website en het prettige contact aan de balie voor en na reparatie/APK.

Fantastisch,zoals gewend

Aandacht voor wensen vande klant

• Service N.v.t.
  • Kwaliteit N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid N.v.t.

Volgens afspraak

Aardige en kundige medewerkers

Zij staan altijd voor ons klaar als er iets met de auto is

Uitstekend geholpen

Als altijd

Uitstekende service.

Zie het bovengenoemde.

Goede service na reparatie

Mijn airco was kapot, een klep functioneerde niet, na de reparatie bleek de airco nog steeds warme lucht te blazen, na een nieuwe afspraak bleek dat de airco niet goed was afgevuld, dit werd alsnog gedaan en daarna functioneerde de airco weer goed en dit werd gratis gedaan, ik had een garantie op de reparatie dus ik ging zéér tevreden naar huis!

Heel goed

Punctueel, verzorgd, perfect uitgevoerd

• Klantvriendelijkheid

vakkundig vriendelijk en komen afspraken na.

zie hierboven. Vind het wel vervelend dat ik van geen mobiliteitspasje meer krijg. Ik ben wat ouder en heb niets met apps downloaden en accounts aanmaken! Ik vind het makkelijker om een pasje bij mij te dragen.

Heereweg 50

2161AH Lisse