Laden reviews...
437 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen het vriendelijke personeel, betrouwbare vakwerk en duidelijke communicatie. De service is over het algemeen snel en betrouwbaar. Ze waarderen heldere prijsopgaven en follow-up.
Vriendelijk geholpen én alles keurig geregeld
2 August 2026
Toine
SASSENHEIM
Bij de laatste controle ging iets niet goed. Gelukkig hebben zij het weer in orde gemaakt. Het kan geburen.
31 July 2026
Brigitte
Lisse
Duidelijke communicatie, snelle handelingen.
31 July 2026
Steffen van den Aardweg
Lisse
Kom hier al vele jaren voor het onderhoud en word altijd super geholpen en goede vakmanschap.
29 July 2026
Miriam
Lisserbroek
Ging weer prima,auto mag weer een jaartje rijden
24 July 2026
Joost
Lisse
Sinds niet zo lang klant, maar ik ben meer dan tevreden.
23 July 2026
Leo
23 July 2026
George
Sassenheim
Eerste keer lekke band gerepareerd, en is niet goed gegaan. Twee dagen later opnieuw gerepareerd, en werden geen kosten in rekening gebracht !
22 July 2026
Cock
Lisse
Mijn ervaring is dat het altijd goed geregeld word, netjes opgebeld als er iets is
22 July 2026
marians
lisse
Mijn ervaring met Polderman wil ik omschrijven als een bedrijf die ruim de tijd neemt nadat ik een auto had gekocht om de afspraken die ik had gemaakt 100% zijn nagekomen Daarom wil ik Karel bedanken voor de goede service die hij heeft geleverd met vriendelijke groet Jim van der Post
20 July 2026
W.F van der Post
Leiderdorp
Al jaren klant.
19 July 2026
Ria
Velserbroek
Super geholpen. Vriendelijk. Goede uitleg!
19 July 2026
Mart
Sassenheim
Zeer tevreden weer
18 July 2026
Piet
Lisse
Tijdens onze laatste vakantiedag in de buurt van Utrecht viel onze auto stil. Met behulp van de pechhulp service van de Vakgarage reden we binnen 1,5 in onze leenauto weer naar huis. Binnen 24 uur stond onze auto bij Polderman en binnen 3 dagen reed ik weer in onze eigen auto. Dat was wel even heel goed geregeld.
Fred
Lisserbroek
In alle opzichten,goed!!
Aafke
Lisse
Houd goed bij wat er aan de auto moet gebeuren!
Dolf Van der Beek
Lisse
Bedankt voor uw review! Fijn dat u onze zorgvuldige aanpak waardeert. We houden graag alles goed in de gaten, zodat uw auto in goede handen is.
Altijd maken ze tijd voor je! Vakmanschap en betrouwbaar.
Deborah
Lisse
Bedankt voor deze mooie review! Fijn dat u onze service en vakmanschap waardeert. We vinden het belangrijk dat klanten zich gehoord en geholpen voelen.
Het (kleine) mankement aan de auto werd binnen een paar uur gerepareerd. De rekening viel erg mee.. Ondanks de verbouwing blijft de service op hetzelfde hoge niveau.
Jos
Lisse
Bedankt voor uw mooie review! Fijn dat we u snel konden helpen en dat u onze service, ook tijdens de verbouwing, blijft waarderen. Graag tot de volgende keer!
Alles op tijd volgens afspraak
Hans
Leimuiden
Bedankt voor uw mooie review! Fijn dat alles naar wens is verlopen en de aflevering volgens afspraak geregeld was. Veel plezier met uw nieuwe auto!
Goede communicatie, vriendelijk personeel.
Ruth
Lisse
Bedankt voor uw leuke review! Wat fijn dat u onze service, communicatie en het team zo waardeert. Graag tot ziens!
Vlotte en nette afhandeling. Auto zelfs gewassen en uitgezogen. Kan er dus weer even mee vooruit.
Jantine
Lisse
Bedankt voor uw mooie review en het vertrouwen! Fijn om te horen dat alles weer naar wens is verlopen en dat u onze service waardeert. Graag tot de volgende keer!
Adequate en klantgerichte service
11 July 2026
Kok
Lisse
Bedankt voor uw mooie review! Fijn dat u onze persoonlijke aandacht en klantgerichte service zo waardeert. Graag tot een volgende keer!
De ontvangst is prettig, de uitleg duidelijk en het onderhoud geheel volgens afspraak.
Marleen
Almere
Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot ziens!
Altijd duidelijke communicatie, meedenken met de klant. Henk-Jan en team, Bedankt.
John
Lisse
Bedankt voor deze mooie woorden en het vertrouwen in ons team! Fijn om te horen dat u onze service en duidelijke communicatie waardeert. We geven het compliment zeker door. Graag tot de volgende keer!
Onderhoud laten plegen aan onze Ford Ecosport. Ook moesten de banden opnieuw uitgelijnd worden. Dit alles is prima gedaan. Enige kanttekening, na dit alles was het blijkbaar nodig om de naam op de kentekenplaat achter te vervangen voor de naam Polderman. Ik zou het persoonlijk netjes vinden als dit gevraagd of gemeld zou worden. Misschien peanuts maar het is mijn persoonlijke mening.
Michel
Lisse
Bedankt voor uw mooie review en uw waardevolle feedback. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en het onderhoud. Uw opmerking over de kentekenplaathouder nemen we zeker mee. We vinden het belangrijk om hiervan vooraf melding te maken. Graag tot een volgende keer!
Heereweg 50
2161AH Lisse