Kwam voor een grote onderhoudsbeurt. Vlgs afspraak thuis gebracht en aan het eind van de dag weer opgehaald. Auto tevens gewassen en van binnen weer gestofzuigd. Goede service van Polderman
Als er wat is aan me auto,snel en goed geholpen..
Ze doen altijd hun best om de dingen zorgvuldig te doen. En ik ben ook altijd blij met de gastvrijheid: er is altijd koffie, thee of chocolademelk - met een koekje - als je moet/kunt wachten tot de auto weer klaar is.
APK
Goed en kundig
Goed na een grondig onderhoud is het fijn dat je je auto schoon terug krijgt.
Persoonlijk contact en altijd prettig geholpen.
Alles prima maar de kwaliteit van de koffie is minder , Misschien moet het apparaat schoongemaakt worden
Goede voorlichting, goede antwoorden op mijn vragen. Dat geeft je vertrouwen , dat je auto zorgvuldig wordt onderhouden. En dat je veilig de weg op kan…….!
Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Fijn om te horen dat u onze voorlichting en service als deskundig en vriendelijk heeft ervaren. Vertrouwen en veiligheid staan bij ons voorop, en we zijn blij dat dit bij u goed is overgekomen. We zien u graag weer terug!
Fijn personeel dat kundig is, snelle hulp en eerlijke prijzen!
Hartelijk dank voor uw positieve woorden! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle service, vriendelijke medewerkers en eerlijke prijzen. We doen ons best om iedereen zo goed mogelijk te helpen en waarderen uw feedback enorm!
Prima service!
Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u onze service als vriendelijk en vakkundig heeft ervaren. We staan altijd voor u klaar!
Zoals altijd zeer tevreden.vriendelijke mensen en zeer goede service
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat u opnieuw zo tevreden bent over onze service en de vriendelijkheid van ons team. We waarderen uw vertrouwen enorm en kijken ernaar uit u weer van dienst te zijn!
Een fijne garage, waar je altijd vriendelijk wordt geholpen.
Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u zich welkom voelde en vriendelijk geholpen werd. We blijven ons best doen om die fijne ervaring elke keer weer te bieden. Graag tot ziens!
Altijd vriendelijk en ze doen wat zij zeggen !
Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u onze snelle service en betrouwbaarheid waardeert. We staan ook de volgende keer weer graag voor u klaar!
Deskundig,vriendelijke mensen ,denken met je mee.Nemen de tijd voor je
Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Fijn om te horen dat u onze deskundigheid en klantvriendelijkheid zo waardeert. We nemen graag de tijd voor onze klanten en denken met plezier met u mee. Tot de volgende keer!
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen.
Het streven naar perfectie zit van nature in de mens. Om dit streven te stimuleren geef ik een 8. Kijk wat er gebeurd als er geen drive meer achter zit (F1-team van Max). Dus ga zo voort!
Hartelijk dank voor uw mooie en inspirerende woorden! We waarderen het enorm dat u al zoveel jaren klant bij ons bent. Uw 8 zien we als een mooie aanmoediging om scherp te blijven en te blijven streven naar het beste, net als in de Formule 1 telt ook bij ons elke tiende! We kijken ernaar uit u weer te mogen ontvangen.
Goede service.
Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. We staan graag de volgende keer weer voor u klaar!
Wij komen al 6 jaar bij deze vakgarage om onze Mitsubishi Outlander PHEV te laten onderhouden. Altijd tot volle tevredenheid. Billijke prijs en de vooraf gestelde prijs niet overschreden. De auto werd mooi op tijd klaar gemeld en stond keurig gewassen klaar. % sterren zeker waard.
Hartelijk dank voor uw prachtige review en het vertrouwen dat u al 6 jaar in ons stelt! We zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze service, klantvriendelijkheid en transparante prijzen. We doen ons best om uw auto in topstaat af te leveren. Uw 5 sterren waarderen we enorm en we helpen u ook in de toekomst graag weer verder!
Zelf een afspraak gemaakt via mijn Mitsubishi, bevestiging ontvangen dat werkt prima. Kon wachten op de apk en servicebeurt onder genot van een bakje koffie. Vriendelijke mensen en ben meer dan 30 jaar bij deze garage.
Bedankt voor uw mooie woorden en het vertrouwen dat u al meer dan 30 jaar in ons stelt! Fijn om te horen dat het maken van de afspraak via Mijn Mitsubishi soepel verliep en dat u tevreden bent over onze service tijdens de APK en onderhoudsbeurt. We zorgen er graag voor dat u zich welkom voelt, met een goede kop koffie erbij. Tot de volgende keer!
Camper gebracht op een vrijdag voor APK en onderhoud. Toen bleek dat er 2 banden vernieuwd moesten worden en die niet op voorraad waren, in overleg de camper daar het weekend gelaten. Het was fijn dat hij daar binnen kon blijven staan. Goede prijsopgave gekregen zodat ik niet voor verassingen kwam te staan bij het ophalen. Zelfs nog een leuke attentie gekregen ;-)
Bedankt voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service en de duidelijke prijsopgave. We vinden het belangrijk om flexibel mee te denken en uw camper op een goede manier te kunnen onderhouden. Graag tot ziens!
Wij hebben voor de 3e keer een auto aangeschaft bij Polderman. Ook deze keer weer heel goed en fijn geholpen. Heel fijn en kundig personeel wat met je meedenkt.
Wat fijn om te horen dat wij u voor de derde keer mochten begeleiden bij de aankoop van uw auto. We waarderen de mooie woorden over ons kundige en meedenkende personeel. We wensen u veel plezier en veilige kilometers met uw nieuwe auto!
Ze doen wat ze beloven en nog meer. Details worden opgemerkt en overleg over gepleegd.
Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat u onze werkwijze als professioneel ervaart. We vinden het belangrijk om onze afspraken na te komen en oog te hebben voor de details, goed overleg met onze klanten hoort daar natuurlijk bij. Graag tot een volgende keer!