Direct bij geholpen bij aankomst met de vraag om eennnieuwe voorlamp inbrengen setten
Top bedrijf
Simpel om afspraak te maken, goede inschatting kosten vooraf, vriendelijk personeel, auto keurig afgeleverd.
Wat afgesproken was, gebeurt ook. Deze keer geen verrassingen.
Ook kleine zaakjes zoals wissel lampje worden snel opgelost.
Ik kon snel terecht voor onderhoud.
Als er iets is, lossen ze het altijd op. Ik ben erg tevreden over deze garage. Altijd vriendelijk contact en afspraken worden waar gemaakt.
Ik had een schroef in de voorband; werd direct verholpen!
Dank u wel voor uw review! Fijn om te horen dat u goed geholpen bent en dat we het probleem met de voorband direct konden oplossen. Graag tot een volgende keer!
Over het algemeen is de ervaring goed, maar na de laatste grote beurt hebben we matig advies gekregen. Na onderhoud aan het koelsysteem zijn we drie keer teruggekomen met symptomen (constante aanjager, laag koelvloeistofpeil) die er voorheen niet waren. Ondanks deze meldingen kregen we het advies om door te rijden, wat uiteindelijk 3000 km is geweest. Na (deels) eigen onderzoek bleek het hele koelsysteem niet te werken vanwege een kapotte waterpomp. Of dit nu een onderliggend probleem was of het gevolg van lucht in het systeem na onderhoud; het advies om door te rijden was zeer risicovol en had kunnen leiden tot een total loss door oververhitting. De uiteindelijke korting en snellere reparatie waren fijn, maar de onvrede over de verkeerde inschatting en het gelopen risico overheerst.
Als vanouds Prima
Hartelijk dank voor deze mooie review! Fijn om te horen dat alles weer naar wens is verlopen en zoals u van ons gewend bent. We stellen uw vertrouwen zeer op prijs en staan graag weer voor u klaar.
Mijn APK was binnen 30 minu geregeld !!!!
Bedankt voor uw review!
Weer terug op het oude nest, weer lekker dichtbij en er heerst een fijne sfeer
Dank voor uw review! Geweldig dat u zich weer thuis voelt en tevreden bent over onze service.
Vakmanschap en klantgericht werken.
Bedankt voor uw review! Fijn dat ons vakmanschap en klantgericht werken zo gewaardeerd worden!
Prima service, blij mee!
Dank voor uw review! Fijn dat u zo tevreden bent met onze service.
Servicebeurt laten doen. Werd al snel gebeld dat m'n auto weer klaar was.
Dank voor uw review! Fijn dat alles snel en naar tevredenheid is verlopen.
Ik ervaar de dienstverlening als uitmuntend en zeker het meedenken van alle betrokkenen. Ik kan iedereen garage polderman aanbevelen.
Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Fijn om te horen dat u onze service en het meedenken van ons team zo waardeert. We waarderen uw aanbeveling enorm!
Fijn personeel
Dank u wel voor uw mooie woorden!
Tijdens het monteren van mijn trekhaak kreeg ik een geweldige auto als vervanging. Door onvoorziene omstandigheden duurde de montage iets langer en mocht ik in de auto blijven rijden. En omdat ik al vele jaren vaste klant ben, hoefde ik geen huur voor deze auto te betalen. Dat is nog eens klantenservice. En daarom ben ik vaste klant.
Wat fijn om te horen dat u tevreden bent! Daar doen we het voor.
Ik ben door Karel goed geholpen en wil hem bedanken voor het vertrouwen om de auto mee te geven voor een proefrit. Alle beloftes, voor zover ik die kan zien, zijn gedaan. Auto stond op tijd klaar en Karel gaf mij goede uitleg over de auto. Nu, na twee dagen, doet de auto het nog goed. :) Dus geen klachten.
Hartelijk dank voor uw uitgebreide review! Fijn om te horen dat Karel u zo goed heeft geholpen en dat alles volgens afspraak is verlopen. Veel plezier met de auto en graag tot ziens!
Dank u wel! Goed om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service.
garantie zoals het hoort zonder enig probleem reparatie uitgevoerd
Dank u wel voor deze mooie review! We vinden het fijn dat onze service zo gewaardeerd wordt.
Wij zijn super geholpen, we hadden een klein probleempje met onze mini. Zelfde dag nog verholpen ondanks ze het heel druk hebben. Echt gewoon een goede garage waar de klant nog koning is.
Dank voor deze fijne woorden! Mooi dat we u snel hebben kunnen helpen. Graag tot de volgende keer!
Goede service en vriendelijk personeel.
Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u onze service en het personeel als positief heeft ervaren. Graag tot ziens!
Zoals afgesproken stond de leenfiets klaar en toen de trekhaak er onder gemonteerd was werd ik keurig gebeld dat de auto klaar was. Nummerplaat lag achterin de auto, helemaal tevreden. En weer vriendelijk en vakkundig geholpen.
Bedankt voor uw fijne review! Mooi om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen en dat u tevreden bent over onze service. Graag tot de volgende keer!
Auto voor onderhoud altijd op tijd klaar .
Hartelijk dank voor uw review! Fijn dat u onze service en het advies waardeert.