Prima service en klantvriendelijk. Het piepen van de remmen is weg en de spiegel is vervangen. Uitstekend ! Vorig jaar kreeg is een gratis leenauto mee en werd mijn auto gewassen. Dit keer niet. Jammer !
Geachte heer, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij hebben per e-mail contact met u opgenomen.
Wij zijn zeer tevreden over de afspraken die gemaakt zijn tussen ons en de werkzaamheden die bij uw bedrijf worden uitgevoerdt aan onze auto\'s en bedrijfsbussen.
Kwam al 15 jaar bij Ford Swart in IJsselstein vanwege hele goede ervaringen. Nu besloten om voor een grote onderhoudsbeurt toch weer naar IJsselstein te gaan. Er is hier niets veranderd. Klantvriendelijkheid en service staan hier hoog in het vaandel. Het personeel is hetzelfde gebleven. Reparaties worden keurig en helder voor uitvoering met de klant doorgenomen.Ik kan iedereen deze garage dan ook voor 100% aanbevelen.
21-12-2014 .auto startte. niet bleken de sensoren bij het rempaal kapot. vervangen tijdens APK .aantal dagen later wederom geen start. ANWB er bij gehaald thuis ,bleek er motorstoring te zijn.welke ?. na diagnose was er een kabelbreuk tussen de computer en de zekeringen. uitstekend opgelost en rijden weer. het betreft een auto met automaat.
Ik vind de mensen bij Verbree zeer vriendelijk, telefonisch en aan de balie. Het is prettig om een leenfiets te kunnen reserveren. Ook vind ik het fijn om te kunnen overleggen over het onderhoud, wát is noodzakelijk en wát kan nog een tijdje wachten.
Zeer goed Ik heb een autorijschool en heb al heel wat garage\'s gehad maar deze springt er uit.
Heel prettige ervaring, er wordt met de klant meegedacht.
Goede service en prima geholpen.
Vriendelijke mensen bij de balie. Goed uitleg gekregen wat er moest gebeuren. Fijn dat we een leenfiets mee kregen.
Correcte behandeling en komt afspraken na. Top!
Panoven 70
3401 RB Ijsselstein