Prima geholpen.
uitstekend
Prima service, goed geholpen!
Bijna een jaar geleden hier een auto gekocht. Service en informatie was prima. Nu een jaar later voor de eerste onderhoudsbeurt geweest en gelukkig dezelfde ervaring! Vooraf krijg je een prijsopgaaf en alles wordt besproken. Een aanrader!
Ik ben goed geholpen, dat een vervangende auto mogelijk is, is fantastisch
ALTIJD EEN VRIENDELIJKE ONTVANGST. PERSONEEL MEEDENKEND VOOR EEN GOEDE OPLOSSING. LAAGDREMPELIG WIJ KOMEN HIER GRAAG.
Bijzonder vriendelijk en servicegerichte medewerkers! Ik kom inmiddels al een aantal jaren bij Verbree en ben zeer tevreden.
Geweldige garage met deskundige en betrokken medewerkers. Zowel in de garage als achter de balie. Ze denken altijd mee, doen geen onnodige ingrepen en zijn zeer realistisch en bereid een stapje extra te doen voor mij als klant. Ik zou iedereen zo\'n garage toewensen.
Snelle en correcte dienstverlening. Prettige sfeer, goed onderhoud aan de auto.
Ik word altijd heel vriendelijk ontvangen en men weet precies (uit het hoofd) welke auto ik heb. Ook vind ik het prettig dat ze even bellen als de auto bijvoorbeeld gekeurd moet worden, omdat ik daar zelf niet zo mee bezig ben...
Panoven 70
3401 RB Ijsselstein