Zeer betrouwbare en goede garage.
ik heb er goede ervaringen mee, over de deskundigheid kan ik niet oordelen, maar reparaties en onderhoud geven naderhand geen problemen meer. wat ik fijn vind is de snelle hulp en niet te vergeten de leenfiets je wordt niet opgezadeld met extra kosten voor een leenauto
Erg tevreden!
Bedankt voor uw positieve beoordeling.
Goed alleen jammer dat de tik bij het stuur niet gelijk verholpen is
Bedankt voor uw reactie. Zoals besproken is de stuurkoppeling gesmeerd en heeft dit niet het gewenste resultaat opgeleverd. In overleg hebben wij geen verdere diagnose aan de stuurinrichting uitgevoerd.
Bedankt voor uw positieve beoordeling.
Klantvriendelijk behandeling met prima service
Zeer deskundig personeel, uitermate vriendelijke en betrokken leiding. Hier kunnen heel veel ( auto - ) bedrijven een voorbeeld aan nemen.
Bedankt voor uw uiterst positieve beoordeling. Wij waarderen dit vanzelfsprekend enorm!
Prima garagebedrijf met vriendelijk personeel! Als je klant geworden bent, ga je niet meer weg.
Mijn ervaring is goed. Dit stamt ook nog uit het verleden. In mijn eerste periode in IJsselstein was Verbree in Benschop onze garage. Gelet op de goede service en naam zijn we weer terug gegaan naar Verbree sinds we weer in IJsselstein wonen. Het voelt weer net zo goed als in het verleden.
Panoven 70
3401 RB Ijsselstein