nog weinig ervaring met Verbree, maar goede eerste indruk na de controle beurt en apk
Prima netjes gewerkt. Prijs viel tegen
Super goede service
Bedankt voor je reactie. Altijd leuk dit te mogen horen na onze inspanningen.
Ben zeer tevreden met dit bedrijf ,je word vriendelijk en professioneel geholpen ze nemen de tijd voor je en komen alle afspraken netjes na . Zou bij een volgende auto zeker weer langs rijden bij deze vakgarage .
Beste Jeroen, wat een mooi compliment. Het kopen van een nieuwe auto is voor iedereen niet zomaar iets. We proberen daarom altijd de tijd voor je te nemen.
heel eerlijk en vriendelijk. denken goed met je mee.
Wordt altijd goed en vriendelijk geholpen.
zeer tevreden over de ontvangst en het advies dat word gegeven Hartelijk dank. Teus Hartog.
Heel goed
ik ben erg tevreden met dit bedrijf, prima service , uitleg en geduld. bloemetje bij aankoop en na 1/2 weken een belletje of alles bevalt en of er nog vragen zijn. ik heb veel vertrouwen in de deskundigheid en kom zeker terug! ik geef nooit een 10 dus nu ook niet maar ik heb geen klachten..
Wij zijn zeer tevreden over de werkzaamheden die zijn verricht.
Panoven 70
3401 RB Ijsselstein