Ik heb over het algemeen goede ervaringen met dit bedrijf. Het enige puntje wat ik had was dat na de apk de kinderstoeltjes niet goed vast zaten
Dit bedrijf ken ik al heel lang, Dit is een bedrijf wat altijd en overal voor mij persoonlijk klaar staat. De service en dienstbaarheid staat hoog in het vaandel. Ook al heb je je auto hier niet gekocht! Mark, John, Gerrit en de overige medewerkers zijn echt TOP met een hoofdletter T.
Alleen maar goede ervaringen. Wordt altijd snel geholpen. Helaas was het deze keer druk waardoor ik ruim een half uur moest wachten. Op zich geen probleem want de koffiemachine staat klaar. Jammer dat het apparaat geen functie heeft voor gekoeld water.
Hoi Marco, bedankt dat je de tijd hebt genomen ons te beoordelen. Naar aanleiding van jou aanvulling hebben wij nu de mogelijkheid om bij onze balie water te halen, dank voor deze aanvulling.
Heel positieve ervaring bij dit bedrijf.
Door Robin goed geholpen met de aanschaf van een nieuwe auto. Rekening houdend met onze wensen. Goed prijs gekregen voor de inruil. Zeer tevreden en raden deze garage zeker aan.
Zeer goede garage, met geweldige service en super vriendelijk personeel
Goed. Van te voren een prijsopgaaf gekregen. Wel kwamen er andere zaken bij dus je bent (altijd) meer kwijt dan vooraf afgesproken. Wel netjes op de hoogte gehouden van de status en kosten.
Onze zoon heeft hier een Toyota Aygo gekocht en we werden erg goed geholpen. Ontvangst, proefrit en afhandeling hoogwaardig.
Zeer goed bedrijf Eerlijk Oprecht Betrouwbaar
Super goede service. Heb mijn 2e auto bij mark gekocht, echter ik merkte wat bij het schakelen. Ik mocht niet wachten en moest gelijk komen. Super goed gerepareerd. Kreeg mooie kernauto mee en na paar dagen mijn auto bekers gewassen weer teug die er super rijd. Thnx voor de service
Erg prettig contact gehad dat leidde tot een aanschaf. Ook bij het afhalen van onze nieuwe auto verliep het zeer prettig.
Panoven 70
3401 RB Ijsselstein