Fijne mensen met hart voor de zaak!
Wordt meegedacht, goede prijsopgave, goed overleg. Zorgvuldig uitgevoerde reparaties binnen budget.
Ik heb al jarenlang ervaring met deze garage en zou niet willen ruilen met een andere. Goede ontvangst en prima service.
Fijn, dat mijn wagen op mijn werk werd opgehaald, en teruggebracht.
Altijd uitstekend geholpen met persoonlijke benadering.
Wordt vriendelijk en vakkundig te woord gestaan. Snelle afhandeling van reparaties.
Weet waar ik aan toe ben
Altijd goede service en bereid om mee te denken. Uniek in de service, er zijn weinig werkplaatsen die dit voor mij kunnen evenaren.
Handige site om je afspraak te plannen! Prima sfeer aan de balie en goed geïnformeerd over de prijs van een onderhoudsbeurt.
Tops: je voelt je welkom vriendelijke medewerkers men denkt mee en neemt de tijd voor je Tip: Voldoende gratis e-bikes ter beschikking stellen als de reparatie, onderhoud te lang duurt om in wachtruimte te wachten.
zo als altijd goed geholpen
Bij mijn laatste keuring kreeg ik te horen dat ze de Ruitenwissers wilde vervangen, want die waren aan vervanging toe. Echter, waren die nog geen week oud. Op de bon stond ruitenwisser vloeistof bijvullen 0,5 liter voor 2.38. Die bekeek ik zelf thuis pas. Daarnaast bij ophalen rook de auto naar sigaretten rook, niet echt fris en zeker geen goed gevoel overgehouden aan mijn garagebezoek. Ik geef ze dan ook een onvoldoende want goedkoop was het ook niet.
Allereerst bedankt voor uw reactie en de moeite die u genomen heeft uw ervaring te delen. Ook wij proberen hiervan onszelf te verbeteren. Jammer te horen dat het werkplaatsbezoek niet naar volle tevredenheid is geweest ondanks dat er naast het onderhoud aan uw Leon weinig bijzonderheden waren. Wij komen graag in contact met u en daarom zullen wij u proberen telefonisch te benaderen. Met vriendelijke groet, Mark namens Vakgarage Verbree
het personeel is erg vriendelijk, je wordt snel geholpen en zijn erg kundig.
Bedankt! Wat leuk om deze reactie te mogen ontvangen.
Altijd goede betrouwbare service en kwaliteit!
Bedankt!
Vanuit doorweth Al in lengte van jaren uitstekend
En de komende jaren bent u ook nog van harte welkom :)
Ik kreeg in mijn auto geen connectie met mijn nieuwe telefoon, ik kreeg het niet voor elkaar. dit heeft de medewerker even voor mij gedaan.
Afspraak telefonisch en prijsopgave via foto's ging snel, gelijk teruggebeld.
Al kom ik regelmatig binnenlopen ze hebben altijd tijd om mij even te helpen! Snelle service als je een schade heb.
Na 11 jaar gereden te hebben in een Transit bestelbus is de overgang naar een Renault Kadjar automaat heerlijk
Onlangs voor de zoveelste keer in successie een occasion aangeschaft bij Vakgarage Verbree. En - het wordt eentonig - weer geweldig geholpen, auto keurig volgens afspraak afgeleverd met alles wat erbij hoort + een leuk autopakket met allerlei handige dingen. Vakgarage Verbree heeft de klanttevredenheid hoog in het vaandel staan, maar dat weten we al jaren !
Ik kom al bijna 10 jaar met veel plezier bij deze vakgarage. Ik geloof in de toegevoegde waarde dat een opgebouwde kennis van de prestaties van de auto werkt in mijn voordeel. Het personeel verloop is beperkt wat een positieve bijdrage levert aan bovenstaande. Altijd service gericht en zéér gastvrije ontvangst en begeleiding. Alle nodige reparaties gaan in overleg en zijn open en eerlijk.
Werd 's ochtends gebeld voor het doorspreken van de 'pijnpunten', en ik kreeg meteen een nauwkeurige schatting van de totale kosten. Op het afgesproken tijdstip stond 's middags de auto klaar (gewassen en uitgezogen) en bleek de rekening nog enkele tientallen Euro's lager te zijn!
ben prettig geholpen en op 1.50 meter te woord gestaan
Medewerkers zijn vriendelijk, bij vragen kunnen ze duidelijke informatie geven
Klantvriendelijk, alles in overleg, goede service als thuisbrengservice of leen fiets/auto. Vriendelijk en deskundig personeel
Panoven 70
3401 RB Ijsselstein