Eerlijke prijs en goed overleg

Onderhoud van een auto kost geld maar ik heb bij Vakgarage Verbree nooit het gevoel dat er onnodige kosten/reparaties op mijn factuur staan.

Goede communicatie, prima service

Vertrouwd adres

Vertrouwd adres, prima service.

Goede ervaring

Zeer prettig en klant vriendelijk bedrijf

goede ontvangst en uitleg

ik heb een goed gesprek gehad met de verkoper en ruim de tijd gehad om een proefrit te doen.

Top service !!

Eerder bij een andere garage geweest waar we hoopten dat ons probleem verholpen zou worden, nou niet dus !! Daarna maar verbree geprobeerd, alles werd keurig en duidelijk ons verteld ( wat het probleem was en de kosten ) Auto rijd weer als nieuw !! En om niet te vergeten we kregen de auto keurig gewassen terug !! Ben met onze andere auto ook al langs geweest en ook dit liep perfect ! Top bedrijf en top service !!!

Top Garage

de medewerkers staan altijd klaar voor jou, en je komt nooit voor verrassingen te staan met kosten.

n.v.t.

• Locatie
  • Faciliteiten wachtruimte N.v.t.

Geweldige service

Er wordt goed geluisterd naar de klant zodat er doelgericht gewerkt kan worden aan eventuele reparaties. Klant wordt op een prettige manier betrokken bij het verhelpen van de klacht die de klant ervaart. Klant wordt op een prettige manier te woord gestaan en betrokken bij het verhelpen van mankementen.

Zeer positieve ervaring

Goede service en afspraken gemaakt. Vriendelijk in de zaak en via de mailing. Ruim de tijd genomen.

Prettig

Fijne communicatie voorafgaand aan de proefrit. Elementen van de auto werden goed uitgelegd en de door mij aan de orde gestelde wensen werden goed opgepakt. Als voorbeeld hiervan haal ik graag aan dat de auto zonder trekhaak te koop stond. Er bleek een afneembare trekhaak op aangesloten te kunnen worden. Er werd vervolgens moeite gedaan om de kogel te achterhalen bij de vorige eigenaar, waarna de auto met trekhaak geleverd is. Proces van aankoop was prima en de auto werd in tiptop staat geleverd. Het overschrijven van het kenteken was in no-time gebeurd.

Prima geholpen

Prettige contacten gehad. Ik ben tevreden met mijn gekochte occasion. Enige minpuntjes: het interieur was niet helemaal goed schoongemaakt en er hadden best een paar nieuwe ruitenwisserbladen op gemogen...

• Faciliteiten wachtruimte

Zeer gemoedelijke garage waar ik zeker weer naar toe zou gaan als ik er dichter bij zou wonen.

• Deskundigheid N.v.t.

Eerlijke garage

Klantvriendelijke verkopers, die de tijd nemen en eerlijke antwoorden geven op vragen. Geen extra bijkomende kosten bij aflevering en goede prijs kwaliteit/verhouding.

• Faciliteiten wachtruimte

prima contact en corona proef

auto netjes aangeboden. rustig de tijd gehad om een goede proefrit te maken. na de koop is auto keurig nagekeken en gepoetst afgeleverd.

• Faciliteiten wachtruimte

Super vriendelijke top service!

Sinds gisteren ben ik trotse eigenaar van een Dacia Stepway in een prachtig donkere rood. Mijn ervaring met Vakgarage Verbree kan ik alleen omschrijven als TOP! Ik ben geholpen door dhr.Robin Kok, professioneel en heel vriendelijk heeft hij alles uitgelegd, met mij meegedacht over een fietsendrager en rustig naar mijn vragen geluisterd. Omdat ik de auto meteen mee wilde nemen en voor geen extra service check heb gekozen kreeg ik ook nog een mooie korting op de aanschafprijs. Wat ik het meest prettig heb ervaren was de onopdringerïgheid. Gewoon rustig kunnen kijken, samen overleggen en beslissen. En natuurlijk leuk om ook nog een goodie bag te krijgen met een leuke gevarendriehoek, drinkfles, oplader voor mobiele telefoon in de auto en snoepjes. Kortom: reuze blij met mijn prachtige auto en de TOP service van Vakgarage Verbree!!!

Uitstekende service

Plotseling brak de veer van de schokbreker, van de één op het andere moment kon ik niet verder. Bij Verbree zat de planning voor 2 weken vol, maar toch was men bereid om mijn auto er tussendoor te doen. De volgende dag kon ik mijn auto weer ophalen. Super !

Kwaliteit garage

Deskundig en vriendelijk personeel!!!

• Faciliteiten wachtruimte

geweldige service en prijs/kwaliteit verhouding!

hele fine garage, goed geholpen.

• Locatie
  • Faciliteiten wachtruimte N.v.t.

Goede prijs betaald voor de nieuwe Captur

Na al een prima uitnodigende offerte gekregen te hebben via email, een proefrit gemaakt en na nog even over de prijs onderhandeld tot zaken gekomen. Ik denk voor beide partijen een goed gevoel bij de verkoop en aankoop.

• Faciliteiten wachtruimte

heel blij mee en de service was ook heel goed

fijne behandeling

altijd de beste service

garage met kennis van vakmanschap, bij problemen komen we er in overleg altijd uit. goed overleg ivm extra kosten ga zo door !!!!!

Ze zijn geweldig

Ik wordt altijd fijn geholpen en ze zorgen altijd dat ik weer veilig de weg op ga. Top garage en top mensen

Super goed geholpen

Goede service en klantvriendelijk onze dank daarvoor M.v.g m.guler

Prima deal gedaan.

Vriendelijk verkooppersoneel.