Bovenstaande slogan omvat de volgende pluspunten: - Persoonlijke benadering aan telefoon en bij bezoek - Flexibel bij het inplannen van een afspraak - Informatie/overleg over service/reparatiepunten voor uitvoering - Meedenken over noodzakelijkheid van service/reparatiepunten - Bereikbaar voor service/advies
Prima bedrijf duidelijk in afspraken
Er moest een onderdeel vervangen worden, dit werd besteld en dezelfde dag nog gemaakt. Erg vriendelijk geholpen, en aangezien ik rond de vrijdagmiddag borrel langskwam kon ik zelfs nog een bittergarnituur hapje meepikken
Auto met schade ingeleverd en weer als nieuw teruggekregen !
Goede terugkoppeling Vakbekwaam En goed in communiceren met klant
Prettig klantcontact, servicegericht en meedenkend.
Hebben met redelijke spoed technisch probleem voor mij opgelost terwijl er eigenlijk geen tijd voor was in de agenda. Heel fijn.
goed geholpen
Had door omstandigheden toch een leen auto nodig op de dag van het jaarlijkse onderhoud , met een telefoontje en er stond een auto voor me klaar. Uiteindelijk gebeld dat mijn Auto klaar was en toen werd er verteld dat ik de leen auto niet hoefde te betalen dat het service was! Top geregeld bij vakgarage verbree!
Het is een fijne,betrouwbare,deskundige garage waar ik graag een afspraak maak. Ook laat ik mijn auto bij Vakgarage Verbree poetsen.Het enige smetje is dat er op mijn matten nog voetafdrukken stonden.Als liefhebber breng ik mijn Subaru voor onderdelen,APK,poetsen,service en vragen altijd naar deze Vakgarage.
Een kleine olielekkage is goed verholpen. Zoals altijd met heldere communicatie en uitstekende service!
Goede uitleg over uitgevoerde werkzaamheden t.b.v. APK
Hele goede ervaring. Raad iedereen dit bedrijf aan.
Goed geholpen en er wordt eerst overlegd voordat ze iets gaan doen. Duidelijke afspraken over de kosten en vakkundig gewerkt.
Prima, snelle service, geen aanmerkingen
Goede service en duidelijke uitleg wat er moest gebeuren voor de APK en de beurt. Samengevat in een makkelijke lijst met foto's erbij.
Mooi bedrijf, deskundige mensen. Netjes overleg gehad bij de extra werkzaamheden. Auto netjes gewassen retour gekregen!
Vriendelijk ontvangen en niet opdringerig. Onze keuze werd gelijk klaar gezet voor een proefrit. Daarna goede afwikkeling van de koop.
Prettige mensen, duidelijk verteld wat er en waarom het moet gebeuren. Bedrag wordt verteld. De bijgeleverde documenten zijn ook duidelijk.
Het is saai, maar ik heb nooit wat te klagen, wordt altijd perfect geholpen en het personeel staat altijd voor mij klaar!!
Het onderhoud is prima uitgevoerd. De communicatie tijdens en na de werkzaamheden was dik in orde.
Mijn ervaringen zijn al jaren goed bij vakgarage Verbree.
Andere auto gekocht, en de Service was top! In twee woorden: Zéér tevreden!
De verkoop van onze auto en de koop van de andere auto verliep heel gemakkelijk. Vriendelijke verkoper. En dan nog de aankoopverrassingstas, leuker dan een fles wijn!
Panoven 70
3401 RB Ijsselstein