vriendelijk ontvangen, met kop koffie, kon op servicebeurt blijven wachten, heb daarbij nog een gezellige babbel met Erik gehad!
uitstekend. Klantvriendelijk en technisch uitstekend
Snelle service je kunt direct terecht. Top monteurs! Erg vriendelijk personeel.
snelle en goede service
zou maandag auto ophalen volgens afspraakbevestiging ook diagnose stellen telt 1 uur voor het horen van tik startmoter
mijn eerste ervaring met garage wijtten is goed .
goede ervaring(en). al enige tijd de vaste garage vooronderhoud aan twee auto's
Luisteren oor en ter plekke een oplossing en gelijk geholpen
Eric Wijten is een hele vriendelijke en deskundige garagehouder die het belang van de klant boven aan zet, en er alles aan doet om eerlijke deskundige antwoorden te geven op de vragen die je hebt over de aankoop van een auto.
De garage is goed bereikbaar en stuur snel offerte per e-mail wat handig is als je niet de hele dag telefonisch bereikbaar bent. Altijd duidelijke uitleg van het probleem en oplossing. Snelle afhandeling met ophalen vd auto. Heel tevreden.
Prettig en eerlijk advies
Prima service, duidelijke communicatie. Geen verassingen en zeer klantvriendelijk
Snelle en heel goede service
Hij staat altijd voor je klaar
Onze ervaringen zijn bovenverwachting. :) Erik Wijtten komt zeer betrouwbaar en deskundig op ons over en heeft de intentie om je van gedegen advies te voorzien. Hij maakt daarbij een inschatting van zijn klant, door gerichte vragen en adviseert op 'maat' . Hij verkoopt daarbij geen 'gebakken lucht'. Het is nuchtere deskundige inschatting waarbij hij je de tijd geeft om je aankoop te overdenken. Dat geeft je als klant een prettig gevoel. Jammer dat we zover van Gennep wonen anders zouden we voor het onderhoud van onze aankoop bij deze vak-garage blijven.
Gord
Hele goede service en klantvriendelijk! Ik had mij vergist in de datum en was een week te vroeg met mijn auto voor reparatie, toch hebben ze tijd gemaakt om mijn auto die dag te controleren.
zeer goed gedaan, zoals altijd.
Geeft mij rust dat ik altijd op Erik kan vertrouwen
werd meteen geholpen met mijn probleem. en deze werd goed opgelost
Vriendelijk,en nemen alle tijd voor de klant
goede monteurs je word fijn verzorgd
Eerlijke garage goede prijs kwaliteit verhouding
GEWELDIG NAKOMEN VAN DE AFSPRAAK. VOORAL HEEL PRETTIG IN DEZE CORONATIJD. TELEFOONTJE EN OFFERTE VOORAF OVER DE NODIGE WERKZAAMHEDEN. hartelijk dank aan alle medewerkers.
Alles was top!