Goede uitleg van de door mij gestelde technische vragen.
Snelle service apk. Goed overleg offerte. Tevreden
Al 3 jaar klant geweest bij deze garage, nooit geen problemen gehad. Altijd netjes betaald en nooit ergens iets van gezegd. Vervolgens bel je dat al je lampen het niet meer doen of ze tijd hebben voor je auto “ja hoor kom maar brengen”. Top dacht ik… niet dus. Moet zelf 10min voor sluitingstijd bellen over de situatie van mijn auto. Hadden al dingen besteld voor mijn auto zonder overleg. Hun hadden gevraagd of mijn auto nog een dagje kon blijven staan, nou helemaal prima. Volgende dag weer hetzelfde, weer 10min voor sluitingstijd zelf moeten bellen over de situatie van mijn auto. Ik zou met een paar minuten een offerte krijgen en als ik daar akkoord mee zou gaan zou die de volgende dag klaar zijn ( niet besproken met mij dat hij nog een dag moest blijven staan, nee dat hadden hun besloten ) Ik krijg de offerte, en vond hem enorm duur, dus ik stuur een mail terug met de vraag of ik wat verduidelijking mocht over waar ik voor betaal, en als dat duidelijk was dat ik akkoord zou gaan met het bedrag. Ik krijg een mail terug dat ze mijn auto niet meer gaan maken en ik hem de volgende ochtend in originele staat zonder reparatie op kon halen. Vind ik een heel onbeschoft mailtje als ik akkoord ga met de offerte en alleen om verduidelijking vraag?! Een net mailtje teruggestuurd met nogmaals dat ik alleen om verduidelijking vraag en het fijn zou vinden als mijn auto wel gemaakt kon worden en dat ik ook in het andere mailtje al akkoord was met de offerte. Kreeg nogmaals een ontzettend onbeschoft mailtje terug dat ik de auto zonder reparatie op kon halen maar wel bijna €300,- kon betalen voor wat ze eraan gedaan hadden ( wat dus niks was, alleen gekeken waar het probleem zat ). Ik kom vervolgens mijn auto ophalen. Eigenaar begint al “ja en er was weer discussie over dit en dat” dus ik zeg op een vriendelijke manier “ ik wil graag mijn auto ophalen en betalen en verder niet nog verder in discussie gaan, ik heb de mails onprettig ervaren”. Waarop de eigenaar niks meer tegen me kon
Gewoon een stel vakmannen, mijn auto is hier al meer dan 20 jaar in onderhoud.
Zoals altijd van afspraak tot ophalen goed geholpen. Transparant, goede adviezen en super klantvriendelijk.
Mijn ouders (beide 89 jaar) hebben 3 maanden geleden een tweede hands auto gekocht (ik vind veel te duur). Mijn vader heeft hier 1 ritje mee gemaakt is ziek geworden en overleden. We hebben gevraagd of Erik Wijtten deze terug wil kopen maar dat wilde hij niet. Jammer, om een trouwe klant zo in de kou te laten staan. Toen wij deze wilde verkopen bleek bijna niemand deze te willen ivm een afwijkende BPM bij import. We hebben gevraagd hoe dit kan en hierop hebben we geen antwoord gekregen.
Klantvriendelijk, servicegericht en deskundig
De mensen van Vakgarage Wijtten denken met je mee, en bieden maatwerk oplossingen waar je mee verder kunt!
Prima Vakgarage! Erik is deskundig en vriendelijk. De belangrijkste eigenschappen voor een autoverkoper!
Op vakantie met een kapotte auto komen te staan. Hoe vervelend. Door Erik Wijten gelukkig geholpen om uiteindelijk weer veilig thuis te komen. Het voelde als een geschenk! Heel erg bedankt! Groeten uit Noord-Holland
Zeer goed meedenkend wat voor onderhoud de auto nodig heeft in verband met de aantal gereden kilometers die je perjaar rijdt .
Altijd vriendelijk en correct geholpen
Vriendelijk geholpen
Altijd een zeer vriendelijk contact. Als een keer iets mis gaat is Erik daar heel eerlijk over en neemt de verantwoordelijkheid daarvoor. Goede kwaliteit en vakmanschap voor een redelijke prijs.
Onderhoudsbeurt caravan. Goede service, gedegen vakmanschap.
Altijd netjes geholpen met APK en overige reparaties. Goed contact en goed uitleg over wat er aan de hand is en wat de mogelijke oplossingen zijn.
Ik ben zeer tevreden, heel goed geholpen en goed geïnformeerd over de voortgang van keuring en reparatie.
Alleen apk was voldoende geweest
Heel kundig, afspraak uitstekend, en goed gerepareerd. Zeker aan te bevelen.
Vakwerk en goede communicatie.
Eindelijk een garage waar je je auto kunt toevertrouwen
service is uitstekend