Goede service staan altijd voor je klaar en vriendelijk.
Eerlijk en goed
Duidelijk overleg voor en tijdens de reparatie/onderhoud
Fijne persoonlijke aandacht en communicatie, en super service!
er wordt naar je geluisterd ,wat de bedoeling is van reparatie of apk
Met een accu die op was, zijn ze aan huis een nieuwe accu komen aansluiten.
Snelle service, vriendelijke monteurs met kennis van zaken. En ze houden je niet voor de gek met de man uren
Gewoon top!
Ze staan altijd klaar voor je
s
Ik ben zeer tevreden over deze garage vooral hoe ze met de klanten omgaan, eerlijk, en nette prijzen.
Al jaren een betrouwbaar adres, vakmensen en goede service en zeer klantvriendelijk. Ik kan weer een tijdje vooruit met mijn auto.
Ik heb hier een mooie tweedehands auto gekocht. Het contact was heel fijn en alle vragen werden beantwoord.
Excellent
Snelle afspraak, duidelijke uitleg en advies. Vakbekwaam en vriendelijk.
zeer prettig en vakkundig geholpen
Vriendelijk correct!
Heb eerder bij problemen en word netjes opgelost.
Deskundig, klantvriendelijk en snelle uitvoering van de gevraagde werkzaamheden
Meedenken met apk en tijdstip ervan. Alles netjes volgens afspraak. Bedankt en tot de volgende keer. Groetjes José Martín
Prettige communicatie en goede service
Verbaasd over de factuur. De antivriesvloeistof was niet nodig geweest en de batterij van de sleutel was vervangen, verder alles ok
Zeer kundig en vriendelijk
wij hebben kortgeleden een auto via Marktplaats gekocht en deze na laten kijken bij vakgarage Erik Wijtten en deze tevens laten voorzien van een kleine beurt. We zijn goed en deskundig geholpen, wij komen een volgende keer weer terug!