4 sterren: goede service, goed behandeld

zeer vriendelijke medewerkers, staan altijd voor je klar en denken met de klanten mee

4 sterren: goede service, goed behandeld

Al 2 x een leuke 2de hands auto bij Prins-auto gekocht ! Prima geholpen, en aardig personeel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn erg blij met onze nieuwe aankoop! Op zaterdag besloten we een andere auto te kopen en woensdag reden we weg in onze \'nieuwe\' auto. Snel geregeld dus! Prins autobedrijf heeft ons uitstekend geholpen. We kregen de ruimte om de auto goed uit te proberen en te onderzoeken met een meer deskundig persoon (dan wij zijn). Peter had al snel door wat het probleem met onze oude auto was, terwijl verschillende garage\'s dat niet hebben opgemerkt. Ook de bereikbaarheid en het snelle reageren via sms/ bellen werkte mee aan onze tevredenheid. En om de service compleet te maken werden er ook nog twee nieuwe voorbanden op de auto gezet. Dat was niet urgent, maar werd toch geregeld zodat wij voorlopig geen zorg daarover hebben! Wij bevelen dit bedrijf van harte aan! Peter heeft verstand van zaken en is erop uit eerlijk zaken te doen en dat is niet altijd vanzelfsprekend in de autobusiness.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een bedrijf waar de klant centraal staat. Netjes geholpen en vakkeundig.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb een half jaar geleden een wagen gekocht bij Prins en ben nog altijd zeer tevreden. M.a.w. ze hebben goede kwaliteit geleverd zonder (verborgen) gebreken o.i.d. De auto werd keurig opgeleverd, grondig schoongemaakt en steenslag werd nog even extra bijgewerkt. Ook na aankoop nog wat contact gehad en er werd netjes gereageerd. Kortom, een eerlijk en betrouwbaar garagebedrijf met aantrekkelijke prijzen en zeer prettige mensen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Aardige en eerlijke mensen. Echter jammer dat het onderhoudsboekje niet bij de auto zat en dat ze niet zelf achter de APK keuringen van het oude garage bedrijf, waar de auto in onderhoud is geweest, zijn ggaan. Na mijn vraag om dat wel te doen hebben ze het ook gedaan. Nu heb ik vanaf 2011 papieren van de APK\'s. Verder was de verwarming stuk. Dit hebben zij netjes in orde gemaakt.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Net een prachtige auto gekocht. Perfect geholpen door enthousiast en jong personeel. Keurig advies en correct!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Vorig jaar december kocht in een auto bij autobedrijf Prins. De volgende informatie wil ik u als mogelijk nieuwe koper niet onthouden; Gekochte auto: Opel Corso 2003, 108000km. Het is goed te vermelden dat ik geen garantie heb gekocht, maar dat de auto met apk en volledige kwaliteitscontrole afgeleverd werd. De auto vertoonde gelijk vanaf dag 1 de volgende gebreken: -, Tikkend, ratelend geluid van de motor nadat de auto ongeveer 20 min op de snelweg heeft gereden. Door dhr Prins geduid als bijgeluid van de klepstoter. -, Wanneer er doorgereden wordt gaat het motormanagement lampje branden. (melding misfire cilinder 3) Bij het voortzetten van de autorit krijgt deze minder vermogen en schakelt er 1 cilinder uit. Bij stationair draaien van de motor schud het motorblok. De autorit kan niet worden voortgezet en zal voor korte tijd onderbroken moeten worden. (volgens dhr Prins staat dit probleem los van het tikkende geluid) Dhr prins weigert mijn klacht serieus in behandeling te nemen. Hij bood mij enkele opties zoals; - Occasion inruilen waarbij er minimaal een bedrag van 1000euro bijgelegd moest worden om een auto in dezelfde klasse weer te kopen. - Bovag garantie ter waarde van 1000 euro bijkopen - Tegen gereduceerd tarief olie laten verversen. Ik heb bij een ander autobedrijf in mijn woonplaats een diagnosestelling laten doen en de olie laten verversen. Kosten: 250 euro. De problemen gingen niet over en ik heb mij wederom tot dhr P Prins gewend Deze wilde mijn klacht nog steeds niet serieus in behandeling nemen. Behalve als ik daar voor zou betalen. Uiteindelijk heb ik zelf een autobedrijf gevonden die wel de moeite nam om mijn auto (motor) geheel kosteloos na te kijken en deze is er wel achter gekomen wat het probleem is. (drijfstang lagers en nokas) Advies motorblok laten vervangen. Dit heb ik moeten doen want dhr P Prins gaf niet thuis, nam niet eens de moeite om te reageren op mijn brieven! Gemaakte kosten: 1000euro. Waarom ik deze ervaring vertel is dat dhr Prins een vlotte babbel heeft en prima auto\'s kan verkopen. Maar wanneer er daadwerkelijk een probleem is geeft hij niet thuis!.. Je klant te woord staan, boven de motorkap hangen noem ik niet echt service en dienstverlening van een autobedrijf! Ook al heb ik geen garantie op de auto, ik mag wanneer ik op dag 1 een probleem ondervindt toch aannemen dat een bedrijf er alles aan doet om de klant naar volle tevredenheid te helpen?

goed!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

• Reden bezoek Andere reden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb hier een prima auto gekocht voor een redelijke prijs. Daarnaast kreeg ik goede en vriendelijke service

Top Bedrijf.

Wattstraat 14

2952 AX Alblasserdam

Over Vakgarage Prins Auto

Vakgarage Prins Auto is gespecialiseerd in het inkopen, verkopen en onderhouden van occasions. Iedere dag zijn wij bezig om de beste kwaliteit te leveren, langdurige relaties op te bouwen en de professionaliteit van ons team te verhogen. Ook betrouwbaarheid vinden wij erg belangrijk en daarom gaan wij zo transparant mogelijk te werk. Tot op heden worden wij door onze klanten beloont met het cijfer 9.3 en een aanbevelingspercentage van 98%. Daar zijn wij best trots op!

Over Vakgarage Nederland