Via internet een auto gezien die stond bij vakgarage prins auto. Afspraak gemaakt voor proefrit en vriendelijk geholpen door Flynn. Zeer tevreden met mijn aankoop en de service. Fijne jaarwisseling mannen !
Bedankt voor uw mooie review! Wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent over de service én over uw schitterende Mercedes C-Klasse. Veel veilige en plezierige kilometers gewenst en bedankt voor het vertrouwen in ons bedrijf.
I bought a ML250 , from this dealer ! The communication was very good, I arrived at the address where I picked up the car, the pick-up procedures went very quickly, The car corresponded to its description, I trust this seller to buy from them again in the future!
Thank you for your great review! We’re happy to hear that you are satisfied with the communication, the smooth pick-up process, and that the Mercedes ML250 fully met your expectations. Enjoy your car and thank you for your trust in our company, we would be glad to welcome you again in the future!
Thank you to the Prins Auto team and especially to Flynn for the car I chose, for his kindness and for all the help he gave me. You are the best! 10 stars Flynn
Thank you very much for this fantastic review, we truly appreciate your kind words about our team! Enjoy your car, thank you for choosing our company, and you’re always welcome again!
Geleverde auto had verborgen gebreken, na onderzoek teruggenomen en andere auto uitgezocht.
Bedankt voor uw begrip en vertrouwen, we wensen u veel rijplezier met uw nieuwe auto!
Goed geholpen en verkoper weet waar die het over heeft.
Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u goed geholpen bent en dat onze verkoper deskundig advies heeft gegeven. Dank voor uw vertrouwen en veel plezierige kilometers gewenst!
Na vier maanden onderzoek besloot ik een Audi Q5 sportback bij Prins Auto te kopen; eerst maakten we natuurlijk een afspraak voor een proefrit. Alles ging zo snel als we wilden en na de proefrit werden de contract getekend. En na 2.5 weken Ik heb hem opgehaald. Flynn wat een topper ben jij. Staat altijd klaar voor zijn klant. Dank je wel voor je hulp.
Hartelijk dank voor deze uitgebreide en mooie review! Wat fijn om te horen dat het aankoopproces van uw Audi Q5 Sportback zo prettig en vlot is verlopen, van proefrit tot aflevering. We doen ons best om alles aan te passen aan het tempo van onze klanten, dus geweldig om te lezen dat dit zo is ervaren. Veel rijplezier gewenst en bedankt voor het vertrouwen in ons bedrijf!
Aandacht voor de klant en goed geholpen.
Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u zich goed geholpen voelde en dat onze aandacht voor de klant positief is ervaren!
Goede beleving gehad bij verkoper Jan een mini cooper aangekocht en netjes geholpen hij had veel kennis over de auto en kon alles duidelijk uitleggen.
Hartelijk dank voor uw mooie review! Geweldig om te horen dat u een goede ervaring heeft gehad en dat u tevreden bent met uw Mini Cooper. Fijn dat de kennis en duidelijke uitleg zo positief zijn ervaren. Veel plezierige kilometers gewenst met uw nieuwe auto!
Afspraken nagekomen, vlug geholpen, vriendelijk personeel
Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat onze werkplaats uw afspraken goed heeft nagekomen en dat u snel en vriendelijk geholpen bent. We waarderen uw feedback en hopen u ook in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
De auto die we eigenlijk op het oog hadden, bleek niet beschikbaar te zijn en een soortgelijke auto viel tegen qua prijsklasse. Jan van vakgarage Prins hielp ons snel en vakkundig aan een mooi alternatief, passend bij onze situatie en budget. Gisteravond de auto opgehaald en met veel plezier naar huis gereden. De auto voldoet aan alle verwachtingen en meer!
Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie review! Geweldig om te horen dat u snel en vakkundig bent geholpen aan een passend alternatief, ondanks dat uw eerste keuze niet beschikbaar was. Fantastisch dat de auto al uw verwachtingen overtreft. Veel veilige en plezierige kilometers gewenst met uw nieuwe auto!
De levering van de wagen ging vlot en correct. Nummerborden werden nog goed vastgezet. Als nazorg werd er nog ,wel tegen betaling, een COC geleverd. Alles ging soepeltjes.
Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat de levering van uw auto soepel is verlopen. We zijn blij dat de tijdelijke kentekenplaten met verzekering en het COC naar wens zijn verzorgd, zodat alles klaar was voor export. Veel veilige kilometers gewenst met uw nieuwe auto!
Net audi q7 gekocht bij prins
Gefeliciteerd met uw aankoop! Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw nieuwe Audi Q7 en uw ervaring bij Prins Auto. Veel veilige en plezierige kilometers gewenst!
Was aan het rondkijken en werd bij Prins door Corné zeer behulpzaam en vriendelijk geholpen. Na proefrit deal gemaakt en oude auto ingeruild. Na aantal dagen keurig gepoetst opgehaald. Zeer tevreden.
Hartelijk dank voor uw mooie review! Geweldig om te horen dat u zo behulpzaam en vriendelijk bent geholpen, van rondkijken tot proefrit en inruil van uw oude auto. Fijn dat de aflevering netjes verliep en dat u tevreden bent met uw aankoop. Veel plezierige kilometers gewenst!
Eergisteren mijn Mercedes A-klasse opgehaald en wat een geweldige ervaring! Vanaf het begin ben ik supergoed begeleid door Flynn. Hij was altijd bereikbaar voor vragen, dacht echt met me mee en zorgde dat alles soepel en duidelijk verliep. De service was tot in de puntjes geregeld en gaf me veel vertrouwen tijdens het hele proces. En de auto zelf? Echt helemaal top precies zoals beloofd en in perfecte staat. Ik ben ontzettend blij met zowel de auto als de service!
Hartelijk dank voor deze prachtige review! Wat fijn om te horen dat uw ervaring vanaf het begin tot het ophalen van uw Mercedes A-Klasse zo geweldig was. Fantastisch dat de auto precies aan uw verwachtingen voldoet. Geniet van uw Mercedes en veel veilige en plezierige kilometers gewenst!
Lossen problemen op en geven advies en goede service.
Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat onze werkplaats problemen goed weet op te lossen, advies geeft en een uitstekende service levert. We waarderen uw feedback en staan altijd klaar om u te helpen!
Klantvriendelijkste ervaring vergeleken met welke andere garage dan ook.
Hartelijk dank voor uw geweldige review! Fantastisch om te horen dat u onze werkplaats als de meest klantvriendelijke ervaring ervaart. We doen er alles aan om elke klant zo goed mogelijk te helpen. We waarderen uw vertrouwen enorm!
Auto waar we naar zochten scherp geprijsd, goeie inruil prijs en fijne service bij gereedmaken
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat de auto die u zocht scherp geprijsd was, dat de inruilprijs goed was en dat u tevreden bent over de service bij het gereedmaken van de auto. Veel plezierige kilometers gewenst met uw nieuwe auto!
Idem
Koop al 10 jaar mijn autos bij Prins Auto ,alles altijd goed en netjes geregeld.
Hartelijk dank voor uw trouw en mooie review! Geweldig om te horen dat u al 10 jaar met plezier uw auto’s bij ons koopt en dat alles altijd goed en netjes is geregeld. We waarderen uw vertrouwen enorm en wensen u nog vele veilige en plezierige kilometers!
Ben heel tevreden met prins auto
Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze werkplaats. We doen ons best om elke klant goed te helpen en staan altijd klaar voor service en advies.
Kom hier al jaren na aanschaf van onzen auto bij hen.zeer tevreden.
Goed geholpen door kundige medewerker. Aardig en adequaat!
Ik was niet direct op zoek naar dit type auto. Eenmaal aangekomen heeft Jan naar mijn wensen geluisterd en een suggestie gedaan. De Sharan past prima bij de behoeften van het gezin. Heldere communicatie, duidelijk de verwachting besproken. Tevreden afgeleverd. Tevreden met de aankoop!
Via autotrack kwam ik bij Vakgarage Prins voor een proefrit in een Renault Zoe. We werden prettig ontvangen en kregen alle benodigde informatie. Na de proefrit lag de offerte klaar. Vrij snel hadden we een deal. Anderhalve week later kon ik mijn auto ophalen. Als ik een puntje van kritiek moet noemen: de schoonmaak van de auto had beter gekund, maar was prima. Ik heb hele fijne ervaringen met deze garage en beveel deze zeker aan.
Aardige verkopers lekker bakkie koffie behulpzaam goeie uitleg over aankoop Gunstige prijs kortom tevreden
Wattstraat 14
2952 AX Alblasserdam
Vakgarage Prins Auto is gespecialiseerd in het inkopen, verkopen en onderhouden van occasions. Iedere dag zijn wij bezig om de beste kwaliteit te leveren, langdurige relaties op te bouwen en de professionaliteit van ons team te verhogen. Ook betrouwbaarheid vinden wij erg belangrijk en daarom gaan wij zo transparant mogelijk te werk. Tot op heden worden wij door onze klanten beloont met het cijfer 9.3 en een aanbevelingspercentage van 98%. Daar zijn wij best trots op!