Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Ik vond het best spannend om in mijn eentje een auto te kopen; hoe betrouwbaar is de verkoper? Betaal ik niet teveel? Wordt er geen informatie achter gehouden? Ik kan vertellen dat ik vanaf het eerste contact vertrouwen heb ervaren. Garage Nienhuis is eerlijk, meedenkend en zeer behulpzaam. Voor het eerst in mijn leven heb ik plezier gehad in de aanschaf van een auto! Ik raad garage Nienhuis iedereen aan.
20 July 2025
S.
Soest
Omdat wij op zoek waren naar een andere auto, Vakgarage Nienhuis gebeld. Vriendelijk eerste contact voor een afspraak, Skoda fabia stond op de afgesproken dag klaar en na een proefrit en info was de koop snel gesloten, Beslist geen spijt, prima auto en prima Garage. En nog belangrijker, een betrouwbaar adres.
1 May 2025
G.J. Kolkman
Steenenkamer ( Gemeente Voorst)
Eerste bezoek was erg positief en voelde vertrouwd! Wat resulteerde in de aankoop van een auto, bij de heer Nienhuis . Auto werd tip top afgeleverd, kan de Vakgarage zeker aanbevelen!
28 November 2022
Dik
Deventer
We werden vriendelijk geholpen door de heer Nienhuis voor de koop van de golf. 5 gisteren we konden vandaag al rijden . Geweldig auto puik afgeleverd we gaan zeker terug voor onderhoud Gr Fam Kleine koerkamp Raalte
13 February 2021
Sander
Raalte
Ik moest een paar kilometers rijden om naar een eventuele andere auto te gaan kijken. Maar zoals ik te woord werd gestaan, waren alle twijfels verdwenen en heb ik na een korte proefrit door het mooie wijhe de auto aangekocht. Nogmaals bedankt voor de vriendelijke behandeling en de goede service.
1 November 2020
Rik
Capelle aan den IJssel
Al jaren vaste klant. In al die jaren werkelijk geen enkel kritiekpunt kunnen ontdekken. Service is goed, communicatie eerlijk, houden zich aan afspraken.
15 July 2020
Raymond
Wijhe
Vorig jaar september occasion Dacia Duster gekocht, afgelopen week ging de waterpomp stuk. Gebeld met het bedrijf en ze hebben de auto zaterdag 2 mei opgehaald uit Heerde. Maandagmiddag 4 mei werd ik gebeld dat de auto weer gerepareerd was. Dinsdagochtend 5 mei de auto opgehaald en gevraagd wat de kosten waren. Antwoord : Het viel onder de garantie. Geen kosten voor mij in rekening gebracht. Heel blij met deze garage top !!!!!
5 May 2020
Kees
Heerde
Eerlijk en deskundig advies. Altijd bereid om je te helpen. Goede prijs verhouding. En niet te vergeten machtig goede monteurs!!!
9 April 2019
Bas de Haan
Wijhe
Altijd mijn onderhoud hier laten doen, eveneens mijn tweede en derde auto hier gekocht. Reden? Nuchtere eerlijkheid siert dit bedrijf. Ja, ze hebben niet de prijs die de autohandelaren hanteren, maar hebben daarentegen wel integriteit - Nienhuis bedondert je niet.
22 January 2019
Jens
Wijhe
Zeer betrouwbaar, dienstbaar, eerlijk en super deskundig
12 September 2018
Coen Hulleman
Deventer
Klantvriendelijk, betrouwbaar en nieuwe auto supernetjes afgeleverd.
27 June 2018
Rianne Kippers
Deventer
Al jaren vaste klant, ben erg tevreden!
2 May 2018
Chris van der Meer
Wijhe
Vanavond mijn auto opgehaald netjes schoon van binnen en buiten gewoon perfect mijn complimenten
14 April 2018
Gert Schurink
Wijhe
Al vele jaren klant en altijd perfect geholpen. Of het nu gaat om de zomer/winterbanden wissel, een Apk of een nieuwe auto. Bij Nienhuis slaag je altijd.
12 April 2018
Pascal
Zwolle
Auto word keurig gewassen na grote beurt en een hele goede service ze staan altijdvoor je klaar
18 March 2018
Hans Schurink
Kampen
21 December 2017
anoniem
19 November 2017
S. Drenth
Deventer
Bandenwissel: snel en goede prijs
16 May 2017
Peter