Ben geeeldig geholpen en goeie uitleg gehad Kan niet anders zeggen dan dat het een topgarage is
wederom goed geholpen
mijn ervaring is goed
Wat ik een beetje kwalijk vond is dat na de APK een bedrag werd gezegd wat het mij zou gaan kosten en dat bij het ophalen van de auto de kosten duurder waren dan was afgesproken zonder mij daarover te hebben gebeld. Toen ik de auto ophaalde was er geen monteur aanwezig die zaten in de lunch.
Bedankt voor uw review. Vervelend dat u niet tevreden bent. Wij willen dat onze klanten tevreden het pand verlaten. Wij hadden bij het ophalen van de auto graag gehoord dat u er niet blij was met de factuur en de communicatie, dan hadden wij dit op dat moment of op een ander moment met u kunnen bespreken. Wij lunchen tussen 12 en 1 en dat is het enige moment dat onze collega's even tijd voor hunzelf hebben. Nu hebben alle partijen er een slecht gevoel aan over gehouden, dat vinden wij jammer. Als u in de gelegenheid bent zien wij u graag hier om het er alsnog over te hebben en tot een oplossing te komen. Inmiddels is de klant langs geweest en is alles weer opgelost! Fijn dat u de moeite genomen heeft om langs te komen. Wordt gewaardeerd!
goede en snelle hulp
Bedankt voor uw review! Graag tot ziens.
Ben blij dar ik ze gebonden heb en klant ben bij een bedrijf die meedenkt en een super service biedt.
Wat een fijne woorden, hartelijk dank daarvoor!
Vriendelijk personeel, werken snel en kundig. Ben.zeer tevreden
Fijn dat u zo tevreden bent! Daar doen we het voor. Bedankt voor het nemen van de tijd voor het schrijven van een review. Wordt gewaardeerd!
Mensen weten waar ze over praten en handelen
Wat fijn om te horen. Bedankt voor uw review!
Zie titel
Bedankt voor uw review!
Heldere afspraken,duidelijk communcatie, prima en betaalbaar onderhoud.
Bedankt voor uw review! Graag tot ziens.
prima service
Wat fijn om te horen. Graag tot ziens!
Рекомендую, все швидко.
Thanks for the review! Have a great day.
Men wordt vakkundig geholpen
Hartelijk dank voor uw beoordeling. tot ziens!
Altijd behulpzaam en net dat stukje extra als nodig is.
Hartelijk dank voor deze fijne woorden. Graag tot ziens!
Vriendelijke medewerkers. Auto werd vakkundig gekeurd en voorzien van onderhoudsbeurt. Nette factuur, geen "rare dingen" om de prijs op te stuwen. Gewoon al met al netjes en correct. Wat mij betreft een pluim!
Hartelijk dank voor uw goede review. We houden van transparantie en eerlijkheid. Fijn dat u dat ook ervaart!
Top bedrijf goede monteurs fijne service!!!!
Bracht mijn mercedes slk voor winterbeurt , zou de week erna lange reis naar zweden maken . Van te voren prijs afgesproken, keurig aan die afspraak gehouden . En niet vanalles erbij gehaald als meer kosten , auto heeft -20 makkelijk doorstaan
Hartelijk dank voor uw review! Wist u dat wij een grote (nieuwe) wachtruimte hebben van alle faciliteiten voorzien? (heerlijke stoelen, televisie, boekjes, cappuccino, water en thee) Deze vind u iets verder op in onze showroom. Tot de volgende keer!
De mensen zijn aardig en zeer tegenmoet komend. En goed in hun vak.
Dit vinden wij fijn om te horen! Bedankt voor uw review.
Zie de zin hierboven
Hartelijk dank voor de fijne woorden. Graag tot ziens!
Vriendelijk en deskundig personeel, goede service en prima prijzen
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Duidelijkheid omtrent de reparaties en snelle service.
Bedankt voor uw review!
Mijn Smart 4four moest een onderhoudsbeurt. Ze hebben mee gedacht wat wel/niet te vervangen ivm de weinige kilometers die ik ermee rijd. Super!
We denken graag met u mee. Bedankt!
Snelle afhandeling ook bij grotere reparaties. Duidelijke uitleg over wat er aan de hand is. Na afloop heb je het gevoel dat je auto veilig en te vertrouwen is.
Wat goed om te horen. Transparantie vinden we fijn. Graag tot ziens!
Op tijd, netjes en volgens afspraak
Hartelijk dank voor uw review. Tot ziens!
Vakkundig, en vriendelijk personeel
Bedankt voor het schrijven van een review. Dit wordt gewaardeerd!
Steenbokstraat 9
7324AZ Apeldoorn