Vakmensen die hun afspraken nakomen tegen een redelijke prijs.
Vriendelijke mensen
Apk keuring prima uitgevoerd. Geen onnodige kosten en een rekening die je begrijpt. Zeer tevreden mee.
Er wordt duidelijk gecommuniceerd wat er moet gebeuren naast een onderhoudsbeurt.
Op korte termijn was reparatie nodig en ondanks vakantietijd hebben ze het toch kunnen inplannen. Geweldige service!
Erg goed
goede monteur hielp mij direct omdat ik vroeg was. administratie kan beter
Prima geholpen, monteur wist snel wat er speelde en een dag later was het gemaakt, ondanks de drukke vakantieperiode.
Duidelijk in uitleg en niet duur.
Snelle controle en duidelijke uitleg wat er moest gebeuren, en meteen verholpen en indien nodig, ververst en gemaakt.
Reparatie is netjes opgelost tegen een schappelijke prijs. Vakkundige medewerkers en een goede service. Gratis vervangend vervoer en telefonisch contact verliep goed.
afspraak goed nagekomen
Altijd vlot, correct en vakkundig geholpen voor een redelijke prijs.
Zoals altijd weer snel een afspraak kunnen maken en correct geholpen. Goede service
Ik wordt gewoon goed geholpen.
Altijd deskundig advies en goed geholpen.
Fijn dat ze de auto wilden lassen
Prettig geholpen goed overleg over de reparatie van de auto
Mijn APK keuring was binnen gekomen op de site van mijn overheid N.a.v. Herinneringsbrief dat ik rond reed zonder APK Contact opgenomen met mijn vakgarage Deze denken in oplossingen Naar grote tevredenheid alles weer gefixt Heb data meteen voor 2024 in agenda gezet Mannen bedankt
Ik ben snel en goed geholpen toen ik autopech had
Altijd zeer goed geholpen, komen goed de afspraken. De telefoon wordt zeer goed bemand.
Helaas was de instelling van de bestuurdersstoel aangepast. Hef weer terug krijgen in een voor mij prettige stand kostte mij alleen nog wel wat tijd. Waarom deze stand aanpassen als je er toch maar even in rijdt.
Transportweg 18
2421LS Nieuwkoop