Ben na verhuizing nieuwe klant. Vond eerste contact zeer positief. Snelle service bij storing.
Alles heel transparant en snel opgelost.
Goed en zeer klant vriendelijk
Goede snelle service en gebruik mogen maken van een leenauto! :)
Ik vroeg advies aan het personeel, ik weet daarin juist behandeld en ze boden aan de zelfde dag onze auto nog te keuren.
Prima garage.
denken mee, geen absurde prijzen voor onderzoek alvorens tot repareren over te gaan. Vriendelijk, nemen de tijd. Gewoon een hele goede dealer.
Betreft winter bandenwissel. Vriendelijk, vlot en professioneel.
zie boven
Dinsdag gebeld en woensdag gekeurd. Wat wil je nog meer!
Afspraak =afspraak altijd in overleg top
Ik ging voor wintercheck (wat trouwens niet als keuze op de site staat van garage van der Laan, als je online afspraak wil maken) alleen kiezen voor zomercheck. Vakkundig gedaan, ook gekeken naar iets waar ik naar gevraagd heb. Vanwege corona niet in de kantine gezeten, (eigen keuze) maar bij balie. Kreeg koffie!
alles ging volgens afspraak
Gewoon tevreden
Snel goed en netjes.
Vriendelijke behandeling
Een goede garage waar ik persoonlijk het personeel ken..
Een deskundig team die met je meedenkt, echt een prima service.
zie boven
Al jaren ben ik klant en nog steeds bijzonder tevreden over deze vaklui. Ze zijn stipt; komen afspraken na; zijn erg klant- en service gericht. Kortom zegt het voort; zeer aan te bevelen!
Een garage waar je vriendelijk wordt ontvangen en waar je snel en deskundig wordt geholpen.
Zeer vriendelijk en deskundig personeel. Snel geholpenn bij een spoedgeval. Altijd behulpzaam en meedenken.
Altijd goed advies
Fijn personeel en goede service!
Transportweg 18
2421LS Nieuwkoop