Goede service!
Beste klant, Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij waarderen het enorm dat u de moeite heeft genomen om onze enquête in te vullen. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Auto Dekker & Jobse Marjanne Hanzen
bijzonder vriendelijke ontvangst, goed overleg over de beurt en reparaties
Positief, altijd correct geholpen. Fijn dat er eerst overlegd wordt, voordat er verder wat wordt gedaan.
die is goed, ze denken mee..
Vriendelijk en klantgericht. Transparante factuur.
Fijne ervaringen! Zijn klantvriendelijk, luisteren naar je wensen en voldoen daar ook aan, nemen beslissingen in overleg met de klant, gewoon super!
Keurig net bedrijf, correcte afhandeling. Je wordt altijd vriendelijk ontvangen aan de balie.
Vakkundige , meedenkende en vriendelijke medewerkers Incl. de directie.
KEURIG
Al verschillende auto\'s gekocht en ter reparatie aangeboden en altijd naar tevredenheid
Goede service, er wordt alleen gedaan wat nodig is/afgesproken is en hierdoor zijn er dus geen onverwachte kosten.
Snel geholpen, Goede service, duidelijke communicatie.
is mij netjes verteld door het personeel wat er aan mijn auto is gedaan
Als je een probleem hebt is er haast altijd iemand aanwezig om te luisteren naar je probleem. dat komt bij mij goed over
Zeer goed geholpen bij een gecombineerd garantie en onderhoudsbezoek.
Uitstekende service Dit bedrijf staat klaar voor de klant
Goede ervaringen, eerlijk en netjes!
Klantvriendelijk, deskundig en het personeel neemt de tijd voor de klant en luisteren ook naar hen!
snel, vriendelijk, deskundig, betaalbaar
prima, na de beurs al meer dan 2000 km gereden zonder problemen!, met de complimenten van lennarts schoonmama!
De Zompe 1
4353 RT Serooskerke