Het onderhoud en APK met vervanging van de vier banden van de auto is in goed overleg uitgevoerd. Ik ben dan ook zeer tevreden over de goede en snelle afhandeling van de onderhoudsbeurt.
Goede en deskundige service, staan altijd voor je klaar!
De ervaringen zijn prima. Altijd goede service en ze maken tijd voor je. PRIMA.
Zeer goede service en overleg en contact met de klant
Goed en duidelijk telefonisch overleg. Er wordt zeer goed overlegd met de klant.
Goede en snelle servies , vriendelijk personeel
Super ...g.
Ontzettend vriendelijk en Top service
Bij het maken van een afspraak worden we altijd vriendelijk te woord gestaan en wordt er in goed overleg een dag gepland die voor allebei mogelijk is en er wordt altijd gevraagd of er een vervangend vervoer nodig is. Fijn is ook altijd dat we na een eerste controle even gebeld worden wat er aan de auto gedaan moet worden en wat het evt. meer gaat kosten. wij zijn erg tevreden en hopen daar te blijven voor een onderhoudsbeurt/ APK en evt aanschaf andere auto!
als goed, correct, en zakelijk
Ik heb prima ervaringen met Auto Dekker en Jobse, prettig geholpen en er is overleg als er iets speciaals gedaan moet worden.
Supersnelle service!
Beste klant, Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij waarderen het enorm dat u de moeite heeft genomen om onze enquête in te vullen. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Auto Dekker & Jobse Marjanne Hanzen
zie vorige beoordeling !.
Goed,
Prima ervaring zoals altijd met Auto Dekker en Jobse
Prima.
Vriendelijke en goede ontvangst en werden direct vakkundig geholpen super.
Snelle service, complimenten voor Corne
Zeer accuraat, extra attent en netjes geprijsd. Oh ja, en goeie koffie...
Super vriendelijk, even tussen door, GOED geholpen! TOP!
De Zompe 1
4353 RT Serooskerke