Goede sevice zelfs na sluitingstijd!!
Klantgericht, vakkundig voor een betrouwbare prijd
Vriendelijk en correct . Ga er van uit dat de verdere service ook goed geregeld wordt indien ik deze nodig heb.
Goede service en betrouwbaar
Goede service tegen een acceptabele prijs.
Hoe druk ze het ook hebben ze nemen de tijd, en je krijgt uitleg over de gedane zaken.
De contacten met vakgarage Dekker verlopen altijd vriendelijk en correct. De zorg voor de auto is ook altijd goed evenals de uitleg over verrichte handelingen, de kosten e.d..
Alles helder besproken en netjes geholpen.
Al jaren klant bij Dekker en Jobse en ook deze keer hebben ze hun deskundigheid laten zien door zelf de oorzaak van de storing te zoeken en snel op te lossen!
Vriendelijk en goed geholpen
Oké
Schade aan auto goed en netjes hersteld
Klacht aan auto snel verholpen.
Vriendelijke mensen, zeer deskundig, behulpzaam en snel.
Er werd moeite gedaan om me toch nog op tijd te plaatsen, ondanks dat ik aan de late kant was. Goed dat ze tussendoor bellen over vervanging van bep. onderdelen e.d. Ze komen afspraak na wat tijd van klaar zijn betreft. Goede uitleg bij het ophalen van de auto
Mijn auto is voor een grote onderhoudsbeurt naar de garage geweest. De garage overegt goed en is snel en klantvriendelijk: Top service!
Ik heb vertrouwen in deze garage. Hier wordt een eerlijk advies gegeven en meegedacht met de klant. Ik raad deze garage dan ook aan aan een ieder die hier naar op zoek is.
Ze zijn altijd bereid een extra stap voor je te maken en doen hun uiterste best om je auto snel en vakkundig te repareren.
Klantvriendelijk, hartelijke medewerkers en tijd voor de klant.
Afspraak maken ging vlot. Reparaties werden van te voren doorgebeld. Auto rijdt weer prima.
betrouwbaar autobedrijf
Een meedenkend top bedrijf Klantvriendelijk en eerlijkheid op de eerste plaats , maak je niet vaak mee, Kom daar zeker terug. Mvgr Rob
Super bedrijf, goede communicatie. Prijs/kwaliteit is ook prima, kortom, een aanrader.
Zeer vriendelijke mensen,
Wordt altijd zeer adequaat geholpen. Nooit te beroerd om iets snel tussen door te doen. Maken ook tijd voor een gesprekje. Prettige zaak.
De Zompe 1
4353 RT Serooskerke