Zeer klant vriendelijk en klant gericht. Voelt goed aan en betrouwbaar.
Fijn autobedrijf met goede service en verstand van zaken. Fijn dat er een leenfiets of vervangende auto beschikbaar is. Al met al een betrouwbare garage.
Een klantvriendelijk bedrijf, open en eerlijk over de kosten.
Zeer goede ervaring(en) bij deze garage. Ons ooit eens aanbevolen door vrienden en sindsdien niet meer elders geweest. Alle onderhoud wordt snel en vakkundig (conform afspraak) uitgevoerd. Indien nodig ook tussentijds contact betreffende de werkzaamheden. Zeer behulpzaam bij bijvoorbeeld keuze en aanschaf van accessoires (Carkit, dakkoffer/drager) inclusief de montage ervan. Een absolute aanrader.
Positieve ervaring. Ze dachten mee wat betreft vervangend vervoer en oplossingen voor besproken problem. Daarnaast pas facturatie nadat wij aangegeven hadden tevreden te zijn.
Zoekopdracht gegeven en het resultaat is precies wat ik zocht. En de auto werd natuurlijk keurig netjes afgeleverd. Super service en fatsoenlijke prijzen. Top garage!!!
Ik heb een hele goede en vriendelijke relatie met de garage. Wij raden Middelkoop bij iedereen aan.
Weer een snelle service! Veel goede ervaringen met dit autobedrijf! Zeer klantvriendelijk de beste uit veenendaal ! Top!
Zeer net, volledig, goed geprijst en servicegericht. Een top bedrijf!
Prima ervaringen met onderhoud en bemiddeling bij aanschaf auto.
Een super bedrijf ze staan altijd klaar voor de klant
Ik kom al 5 jaar met veel plezier bij dit bedrijf, de service is top en de prijs/ kwaliteit kan niet beter. Recent de motor van mijn auto laten vervangen en ook dat was binnen een week geregeld!
Wederom weer een goede ervaring. Onze auto was total los, en binnen een week alweer een nieuwe. Alles afgehandeld en geregeld.
Fokkerstraat 18
3905 KV Veenendaal