Zeer vakbekwaam! Mijn auto was elders al 3x nagekeken vanwege eem rammel bij het wiel.... helaas geen oplossing gevonden... Bij garage Middelkoop hadden ze het probleem snel gevonden en dezelfde dag nog gerepareerd! En idd.... de rammel is weg en de auto stuurt weer geweldig!!
Top bedrijf!
2e hands auto gekocht.
Aardig personeel, goed overleg voordat er wat gedaan word dus niet voor verrassingen te staan na afloop! Leenauto was geen probleem, top! Zeker fijne garage, kom zeker terug!
Pluis -gevoel. Ik vertrouw ze. Denken mee in financiële beslissingen. Ervaren. Altijd snel telefonisch contact.
Aardige medewerkers, goede service. Met een kleinigheidje langskomen kan altijd, ze kijken en fixen het meestal meteen, gratis.
Sympathiek, klein bedrijf waar - als het even kan - nog echt wordt gerepareerd plaats van vervangen. Ouderwets vakmanschap kom je steeds minder tegen. Hier bestaat het nog. En dat tegen een redelijke prijs.
Heel goed.
Super goede garage! Onwijs goede service.
Professionele garage met een uitstekend serviceniveau.
Kleine reparatie gehad, maar super service!
Enige tijd geleden hier een auto gekocht (en twee ingeruild). Had wat problemen met de nieuw ingekochte auto maar dit is (zonder problemen) gelijk verholpen, topgarage en erg vriendelijk personeel.
Fokkerstraat 18
3905 KV Veenendaal