Half jaar geleden een auto daar gekocht. Airco bleek naar aantal maanden niet goed te werken, afspraak gemaakt en meteen hersteld. Week later gebeld door garage dat er op de Mazda een terug roep actie was op de airco. Hadden ze niet hoeven doen maar deden het wel . Dus in 1 woord top
Alles verloopt goed en de herstel werkzaamheden daar is niets op aan te merken. Maar bij het betalen gaat het tot 2x mis. De rekening is hoger dan de offerte waarmee we akkoord zijn gegaan. Het nabetaalde onderdeel is duurder dan afgesproken, dat komt door de BTW. Men vergeet dat een consument alleen te maken bij de eindprijs en niet met een prijs zonder BTW. Daarom onduidelijk, en niet conform de overeengekomen prijs afspraak.
Beste heer Peeneman, klopt helemaal, bij u ging het twee keer mis. wij vinden dit zelf ook erg vervelend en daarom hebben wij het verschil direct aan u terug betaald. onze excusses. Hermen eskes
Mijn eerste keer bij deze vakgarage .Ik vind dat ze correct te werk gaan super de service. De leenauto stond al warm te draaien splinternieuwe Mitsubishi .En er moest bij mij een nieuwe distributiriem op ,kwa prijs vergelijk kwam deze garage als beste en goedkoopste uit de bus en gezien al de beoordelingen op deze site ben ik toch maar hier naar toe gegaan , En alles verliep zo soepel ook geen extra kosten of iets . Nee gewoon de prijs die je afspreekt en dat is wel eens anders bij andere . Voor mijn positief en geen minpunten .
Al jaren mijn auto in onderhoud bij deze garage. Nu een andere auto gekocht bij dit bedrijf. Reden: prima service, goede prijzen, altijd tijd en aandacht. Nu dan een ander geweldig pand en ziet er zeer professioneel uit. En dat geldt ook voor de eigenaar en alle medewerkers. Wij hopen nog lang klant te blijven.
Wij werden vriendelijk ontvangen en er werd met passie over de auto verteld!
Snel en simpel een afspraak gemaakt en naast de apk en grote beurt een trekhaak laten monteren. 3 mailtjes heen en weer om een offerte te krijgen en alles geregeld. Vakkundig en netjes gedaan allemaal en super vriendelijk personeel.
Mijn laatste Audi van de 6 of 7 Audi\'s daar gekocht, prima auto , niets op aan te merken , ook op de geleverde service niet, alleen wat puntjes die belooft zijn niet nagekomen, dus mijn laatste auto daar gekocht (jammer)
Wat opvalt is de tot in de puntjes verzorgde presentatie van dit bedrijf. Dit merk je in de planning maar ook in de klantvriendelijkheid. Bovendien heb ik een uitstekende service en deskundigheid ervaren voor het probleem waar ik voor kwam.
Goede service, netjes en snel geholpen. Altijd vriendelijke en professionele mensen.
gedreven, klantvriendelijke garage waarbij onderhoud aan auto goed wordt gedaan.
APK uitgevoerd .
Superfijne, meedenkende mensen. Erg aardig en vriendelijk. Ook snelle service!
Fokkerstraat 18
3905 KV Veenendaal