Nette garage en zeer vakkundig.
Reparatie is perfect uitgevoerd en wat af gesproken is wordt echt gedaan. Prijsafspraak is Prijs afspraak.
Gevraagd en ongevraagd wordt mijn auto in topconditie gehouden. Op klantvriendelijke wijze wordt er meegedacht.
Goede communicatie leenfiets stond klaar en weer op tijd klaar
de batterij van de afstandsbediening is vervangen Ik vul de rest niet in
Prima bedrijf komt er al jaren.
Ik had eigenlijk geen afspraak omdat ik zelf de mail niet goed had gelezen. Toen hebben zij hier alsnog tijd voor mij gemaakt en heb ik mijn auto dezelfde dag nog mee kunnen nemen. Super fijn!
Zowel onze auto alsook onze camper in het onderhoud. Persoonlijke service met vakkundige monteurs.
goede service en deskundigheid
Ik kom inmiddels al een paar jaar bij deze garage. Altijd goede service en daarnaast ook betrouwbaar, vriendelijk en behulpzaam.
goede afspraken na komen.
Vriendelijk en deskundig
Zeer tevreden eerlijke prijzen. Netjes vooraf op de hoogte gesteld van de kosten.
Altijd goede service en duidelijke uitleg als er iets extra's vervangen moest worden
Altijd goed
Al jaren mijn auto's in onderhoudt bij vakgarage van Middelkoop. Altijd prettig en vakkundig geholpen.
Gewoon goed
Fijne benadering, overleg vooral omdat onderhoud duurder uitviel dan gedacht. Auto weer oké om voorlopig mee vooruit te kunnen. Bedankt!
Prima en snel geholpen na een probleem met de accu.
Klein of groot probleem, zij helpen direct.
Pech met de auto werd direct gerepareerd en kreeg autootje mee om de tijd te overbruggen. Super service
Een garage die met je mee denkt
Heel fijn bedrijf, goede service, vriendelijk personeel en kundig.
Ik werd netjes geholpen.
Al bijna 14 jaar vaste klant en niet van plan om ooit te veranderen van garage :)
Fokkerstraat 18
3905 KV Veenendaal