In de basis een prettige manier van afspraak gemaakt via internet en werd de dag direct bevestigd. Ik kon een leenauto reserveren. De werkzaamheden zijn op 1 dingetje na goed uitgevoerd. Dat dingetje is een software iets waar ik nog voor terug moet komen. Dik tevreden alleen dat geurhangetje aan de spiegel hoeven ze bij mij niet te doen
reservering klopte, auto was schoon en stond klaar, financiële afhandeling ook snel.
Fantastisch fijn professioneel bedrijf met vriendelijke mensen, denken met je mee.
Als ik bel voor een afspraak voor bijvoorbeeld een onderhoudsbeurt dan kan dat redelijk snel ingepland worden. Zijn er buitensporige kosten dan bellen ze eerst om aan te geven wat er vervangen moet worden en waarom.
Betrouwbaar goede prijs kwaliteitverhouding.
Leuke en goede auto meegekregen. Borg is direct teruggestort. Kortom, de plek om een auto te huren!
prettig en goed geholpen
Ik heb een verhuisbus gehuurd via Autohopper, deze kon ik ophalen bij deze garage. Communicatie was snel, prettig en ging moeiteloos! Ik kon de verhuisbus zelfs, bij navraag, eerder ophalen wat maakte dat ik rustiger mijn eigen verhuizing in kon. Ik zou hier zeker nogmaals terug komen!
Gehuurde auto stond netjes klaar en was in perfecte staat. Service bij ophalen en terugbrengen was super en ging gemakkelijk & snel.
Als ik niet 10 sterren kon geven zou ik dit zeker doen. De prijskwaliteit is enorm goed bij deze garage vergeleken met mijn vorige dealer. Je wordt altijd deskundig geholpen met goede adviezen met de afspraak inplannen en de monteurs in de werkplaats zijn allemaal vakmensen.
je wordt er prettig geholpen door de eigenaar en alle medewerkers .
Sinds een klein jaartje klant geworden via 1 van mijn collega’s. Een garage waar je geen nummer bent. Dik tevreden voor alles wat ze tot nu toe hebben betekend.
In mijn camper een Bearlock laten inbouwen bij Eskes. Goede communicatie, vlot ingebouwd en een zeer concurrerende prijs. Aanrader!
Aardige mensen kom er vaker. Goede service en de prijzen zijn normaal
Alles wordt netjes volgens gemaakte afspraken uitgevoerd.
Fijn geholpen en zeer goede service!
Vriendelijk ontvangen en een mooie MB180 aangeschaft. Ook een goede inruilprijs voor de oude auto ontvangen. Al met al een goede ervaring.
Auto weer goedgekeurd, en een grote beurt gehad.
Fijne communicatie, heel behulpzaam en meedenkend. Hele fijne mensen maken dit een heel fijn bedrijf
Na jaren gezocht te hebben denk ik bij eskes een fijne garage te hebben gevonden. Goede uitleg goede communicatie en afspraak prima nagekomen
Duidelijk in afspraken en nette afhandeling.
Wordt altijd goed geïnformeerd wat er gaat of moet gebeuren en of het de auto nog waard is. Al met al goed advies en snelle service.
Ik heb gewoon goede ervaringen met Eskes. Niks op aan te merken.
In overleg is er veel te regelen. Flexibel.
Fokkerstraat 18
3905 KV Veenendaal