Ben vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. Als ze mankementen gevonden hebben bij de auto wordt je op de hoogte gesteld en wat het ongeveer gaat kosten. Zeer goede service
Heel vriendelijk geholpen. Geen verkoop praatjes. Gewoon zoals het was en wat niet goed was gelijk verholpen. Binnenkort een afspraak maken voor een kleine beurt. Dit word mijn vaste garage!
Altijd behulpzaam en vertrouwd
Ik had op voorhand geen vertrouwen in garages. Nu ben ik al meerdere jaren bij wim gerard en edwin. Ik heb volledig vertrouwen in hun, goede gasten! Prima service, persoonlijk contact prima! Alleen maar lof..
Altijd vriendelijk, corrrct en vakbekwaam
Heb reeds verschillende keren onderhoud aan mijn auto gehad en altijd tot volle tevredenheid. Nu even snel mijn zomerbanden wisselen met mijn winterbanden zinder afspraak en na een belletje was ik direct welkom.
Goede service en prettige ontvangst!
Leveren goed werk!
Doen goed onderzoek en besparen kosten voor de klant waar mogelijk.
xxx
Staan altijd voor je klaar
Afspraak maken en de auto brengen. Binnen 20 minuten banden verwisseld en klaar.
Snelle diagnose en afspraak op kort termijn kunnen maken. Snel gerepareerd.
Meedenkend en oplossingsgericht!
Positief
Oke
Aan komen, geholpen worden en dan weer tevreden weg
Prima geholpen met een uitdaging.
Behulpzaam en vriendelijk. Al jaren een tevreden klant. Nu rij ik jonge auto's dus kom ik er tot nu toe alleen voor onderhoudsbeurten.
Vriendelijke mensen erg behulpzaam . Fijn jullie te hebben als garage