4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijne garage met een uitstekende service .

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Al jaren klant bij Vakgarage Oudewater. Zeer deskundig en vriendelijk personeel. Ik heb een wat oudere auto maar door goede onderhoud en reparatie komt het wagentje nog elk jaar goed door de keuring heen zonder al te veel onkosten. Ga zo door!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb bij dit bedrijf een gebruikte Mercedes gekocht. Een auto waar ik lang naar op zoek was en uiteindelijk gevonden bij Vakgarage Oudewater. Met 6 maanden garantie. Ik heb 1 mankement gehad tussentijds en dat is perfect opgelost.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Buitengewoon vriendelijke ontvangst en eerlijke informatie betreffende onze occasion. Geen moeite teveel om de ons tevreden te stellen (auto nog even extra op de brug, uitleg over de werking van alle bijzonderheden van de auto, nog even de winterbanden omwisselen). Kortom een Vakgarage waar ik graag terugkom. Zou willen dat ik dichterbij woonde ;-)

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede en klantvriendelijke garage.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer deskundig en vriendelijk personeel een voor een schappelijke prijs. Zeker een aanrader! Jullie hebben er een nieuwe klant bij!!! Vriendelijk bedankt John, groeten Wendy. P.s staat de koffie al klaar...hihi

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik had met mijn Mercedes ML een brandstof probleem. Ik heb m bij de vakgarage gebracht en kon m de zelfde dag nog ophalen en alles was weer verholpen voor een nette prijs.. Mvg Kees Verlaan

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijne en snelle service !

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima garage met een goede prijs kwaliteit verhouding. Goede service.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn Opel Vivaro heb ik hier gebracht voor een APK keuring en een verlichtingsstoring. Mijn auto rolde na het repareren van de storing in de verlichting(kortsluiting)zo door de APK heen. Goede service voor een betaalbaar tarief

Populierenweg 31

3421TX Oudewater