Afspraken worden nagekomen.
Niets te klagen, afspraak komen ze na
Was op zoek naar een gebruikte Ford Ka, en op advies van een goede kennis bij jullie (vakgarage Tromp) gaan kijken. Werd fijn geholpen en ben naar tevredenheid geslaagd. Hoop er nog vele jaren plezier van te hebben.
Ik ben goed geholpen
Als je er komt zijn ze allemaal vriendelijk en met een glimlach, de service is uitstekend, ga zo verder.
Een prima garage
Prima behandeld zeer s
Snel en goed geholpen
Prima en ik ga er graag na toe alleen ze zijn ook weleens een beetje kort af.
Als boven.
Goede en snelle service, een garage die mee denkt . zonder " poes pas ". Top !!
Snel contact kunnen hebben met een specialist om een losgevallen uitlaat te laten repareren.
Prima garage!
Afspraken worden nagekomen, er wordt meegedacht en geadviseerd over reparaties. Altijd aardig personeel.
Goed en snel
Heel vriendelijk te woord gestaan en service ook goed
Als er iets worden we op de hoogte gehouden van de kosten
Fijne garage, goed en vriendelijk geholpen en een flexibele houding
goed -en correct
Mijn ervaring is dat correct en super wordt geholpen Vriendelijk en gezellig.
Perfecte uitvoering van werkzaamheden en bovendien goed meedenken en adviseren.
dat de afspraaken kloppen
Staan snel voor je klaar, altijd duidelijk en eerlijk advies.
Jammer dat het probleem met de deuropener(klink) niet adeqaat is gevonden. De oplossing om het met de reserve sleutel te proberen is niet juist omdat met de gewone sleutel de achterklep en het andere portier het wel doen. De reserve sleutel gebruikt maar werkt natuurlijk ook niet.
Professioneel bedrijf, klantvriendelijk, betrouwbaar en komt afspraken altijd na.