vakkundige en snelle afhandeling.

Goed geholpen. reparatieprijs viel mee.

Perfecte service

Alles volgens afspraak

Prima service.

Netjes geholpen en afspraak nagekomen.

• Klantvriendelijkheid

Deze zijn goed, alleen het zou op een simpele wijze beter kunnen.

Ik heb een afspraak gemaakt voor een reparatie. Mijn auto startte niet en volgens de uitlezing van de ANWB lag het aan de brandstofcensor. Bij het maken van deze afspraak werd gemeld dat ik " vooraf " zou worden gebeld. 3 dagen heb ik op dat telefoontje gewacht, maar het kwam maar niet. Opnieuw naar de garage geweest en daar werd meegedeeld dat de reparatie er tussendoor moest worden uitgevoerd. Uitgelegd dat het wachten op een telefoontje heel vervelend is, zeker als je mobiliteit afhankelijk is van een rollator. M.a.w. Eenvoudig weg beter communiceren. Kost niets en voorkomt ergernis.

• Klantvriendelijkheid

Snel geregeld en altijd vriendelijk tegen schappelijke prijs in deze dure tijd.

De auto ter keuring aangeboden, de afgesproken tijd kwam me uiteindelijk toch niet uit, maar ze hebben het naar wens weten te verplaatsen. Heerlijk als mensen meedenken en flexibel zijn. Goed en snel geregeld en ik kan er weer een jaar veilig tegen aan. Vakgarage Tromp, bedankt!!

Super tevreden

Al jaren kom ik met mijn auto bij Tromp, ik word altijd vriendelijk ontvangen. Als er iets gerepareerd moet worden krijg ik vooraf een telefoontje zodat ik weet waar ik aan toe ben. Ik ben erg tevreden, de reparaties zijn ook altijd vakkundig uitgevoerd.

8,6

• Klantvriendelijkheid

Communicatie altijd goed,’er hangt een gezellige sfeer. Reparatie weer top uitgevoerd, goede uitleg en vakmanschap.

goed gericht op klanten

zeer vriendelijk en goede uitleg wat ze wel kunnen doen en wat niet

Altijd uitstekend geholpen

Goede vaklui

• Klantvriendelijkheid

Goede service en goed geholpen

Ze zijn aardig, je wordt er goed geholpen en betrouwbaar

alles volgens afspraak

Ik ben goed ontvangen ,luisteren goed naar je ,en geven goede adviezen. Betreft de problemen met de auto.

Geweldige Service

Altijd vriendelijk en zeer behulpzaam.

• Klantvriendelijkheid

Doen wat nodig is, en wat je vraagt.

Wij laten onze auto hier keuren en dat wat nodig is. Ze doen wat je vraagt, en doen dat wat nodig is, zonder opdringerig te worden. Op vrijdag avond storing in onze auto. Zaterdag ochtend gebeld, we konden dezelfde ochtend al komen. Auto uitgelezen (bleek defecte bobine) Auto gerepareerd, afgerekend en we reden dezelfde ochtend alweer. Top!

• Klantvriendelijkheid

Meedenken en flexibel in de planning

Een fijn adres in de regio.

Prettig onderhandeld.

Prettig onderhandeld met kundige uitleg nieuwe auto.

Perfect geholpen

Altijd vriendelijk, snel geholpen. Ik kon wachten op mijn auto dus even een ronde met de hond gelopen en toen ik terugkwam was de auto alweer klaar.

• Klantvriendelijkheid

Goed en niet overdreven duur

No nonsens gewoon goed!

Jij vraagt, zij leveren. Altijd vriendelijk en duidelijk. En niet te vergeten kwaliteit. Super klantvriendelijk.

• Klantvriendelijkheid

Heel prettig vakkundig aardig en eerlijk

Geweldige garage

Vakkundig en vriendelijke mensen

Netjes en correct geholpen

Komt afspraken na

Geweldig goed

Hele FIJNE afwerking

Top bedrijf

Gemakkelijk een afspraak kunnen maken voor een grote beurt met apk. De rekening is goed in verhouding met het werk wat is uitgevoerd De service is persoonlijk en ervaar ik altijd als prettig.

Heel snel en correct

Mijn auto had ik weggebracht voor APK en gevraagd of deze voor 15.00 uur. Ze belden om 14.00 uur dat hij klaar stond. De kosten vielen mee en het personeel is vriendelijk.

Haasdijk 65

4921 CK Made